Patrick Nielsen. PR-foto.

Scandic henter ny direktør i egne rækker

For 7,5 år siden kom han til Scandic med et dugfriskt bartenderkursus i rejserygsækken. Nu sætter Patrick Nielsen sig snart i direktørstolen på et af kædens hovedstadshoteller.

Da Patrick Nielsen som 27-årig kom til Scandic, var det med et bartenderkursus fra Thailand i bagagen. Nu er der gået 7,5 år, og den 2. april tiltræder den nu 35-årige Patrick Nielsen stillingen som hoteldirektør på Scandic Nørreport. Det oplyser Scandic i en pressemeddelelse.

Den nyslåede direktør fortæller, at det ikke kun er hans eget hårde arbejde, der har løftet ham til den stilling, han snart tiltræder. Han er også blevet hjulpet af Scandic Academy, som tilbyder efteruddannelse til ansatte uanset stilling og alder.

”Jeg har altid haft det sådan, at man skal få det bedste ud af det, der hvor man er. Det var motiverende for mig at starte hos Scandic som ungt menneske. Scandic stod klar med en palette af tilbud til sine ansatte, og jeg mærkede hurtigt, at her kan du komme langt, hvis du er ambitiøs. Og så fungerer jeg godt i det tempo, der er i branchen og ikke mindst med servicen og mødet med mennesker,” siger han.

Kommer til at give en hånd med
Patrick Nielsen kommer til Scandic Nørreport fra en stilling som restaurant- og barchef på Scandic Falkoner. I 2022 blev han indstillet til Scandics årlige talentprogram Talent@Scandic, som er en lederuddannelse, som Scandic bruger til at identificere og udvikle medarbejdere, som har et stort potentiale.

Her oplevede Patrick Nielsen, at han fandt et nyt ståsted, og samtidig blev nye drømme og ambitioner til. Nu glæder han sig bare til at starte som direktør den 2. april.

”Jeg har lært meget af mine fem år på Scandic Falkoner. Nu glæder jeg mig til at få endnu mere ansvar og til at komme ud af min comfort zone. Jeg skal nok komme til at begå fejl, men det vil jeg lære af. Scandic Nørreport er et mindre hotel end Scandic Falkoner, og jeg kommer fortsat til at have fingeren på pulsen og give en hånd med, hvor det behøves. Gæsterne vil både kunne se mig mixe drinks i roof top-baren fredag aften og servere morgenmad søndag morgen,” siger direktøren.

 

Relaterede artikler:

Manden bag Svinkløvs genrejsning stopper

Hotel henter ny direktør hos konkurrent

Hotelchef indtager posten som direktør efter 25 år