Lykke Brinkløv. PR-foto.

Hotel henter ny direktør hos konkurrent

Comwell Hotels har fundet en ny direktør til sit hotel i Korsør, som man har hentet hos Scandic. Den nye direktørs erfaring kommer til at tilføre ny værdi til hotellet som konferencested, lyder det.

Comwell Hotels har hentet en ny direktør til Comwell Klarskovgaard, kædens hotel i Korsør, i form af Lykke Brinkløv, som bliver hentet fra en stilling som general manager hos Scandic Ringsted, hvor hun har været siden 2020.

Hun er netop tiltrådt som direktør for Comwell-hotellet, og ifølge kæden selv vil Lykke Brinkløvs erfaring fra Scandic være med til at højne hotellets position som et sted for møder, konferencer og seminarer. Det skriver Comwell i en pressemeddelelse.

“Det er en stor glæde at byde Lykke velkommen til Comwell-familien. Hendes erfaring i at skabe værdi for både forretningskunder og leisure-gæster vil utvivlsomt gøre Comwell Klarskovgaard til et endnu mere attraktivt sted. Sammen med ledergruppen og den øvrige organisation skal hun også sikre gæsterne gode madoplevelser og underbygge den fantastiske service, som vi er kendte for i Comwell,” lyder det fra Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Erfaring uden for hotelbranchen
Før Lykke Brinkløv kom til Scandic, stod hun for produktudvikling i Gate Gourmet, en cateringvirksomhed i luftfartsindustrien. Blandt andet har hun også været uddannelsesleder og faglærer på Kokke -og tjenerskolen i Slagelse.

Hun har også arbejdet med facility service management og drevet kantiner for ISS Facility Services A/S som projektchef og facility service manager mellem 2004 og 2007.

Forinden var hun vagtleder, driftstræner og planlægger samme sted fra 1995 til 1998. Hendes karriere startede i 1992 i ISS Catering A/S, hvor hun var regnskabsassistent.

“Jeg glæder mig til at komme i gang – især til at lære hele teamet på hotellet godt at kende. Klarskovgaard har en enestående arkitektur og idyllisk beliggenhed, som gør det til det perfekte sted for for eksempel seminarer. Og så er her en fantastisk atmosfære med rig mulighed for fordybelse over både én eller flere dage,” lyder det fra Lykke Brinkløv selv.

Lykke Brinkløv er i øvrigt ikke den eneste nye direktør, som Comwell har haft på tapetet i marts. I starten af måneden blev Anne-Beth Madsby forfremmet fra hotelchef til hoteldirektør for Comwell Kolding, efter at hun i november 2023 kunne fejre sit 25-års jubilæum hos kæden.

 

Relaterede artikler:

Hotelchef indtager posten som direktør efter 25 år

Green Keys frontmand skifter til VisitDenmark

Kursuscenter har fundet sin nye direktør