Bettina Wähling. PR-foto.

Hotelkæde vil styrke brand med ny profil

Hun var med til at rebrande Kursuslex med det nye navn Optimeet. Nu Bliver marketingprofil en del af en hotelkæde, der for nylig annoncerede åbning af to nye danske hoteller.

Et styrket loyalitetsprogram og fokus på samarbejdet med Small Danish Hotels. Det bliver en del af hovedopgaverne for Bettina Wähling, der netop er startet i stillingen som Marketingchef i Danmark hos Best Western Hotels & Resorts.

Hun skal nu være den bærende kraft på en styrkelse af Best Westerns brand i Danmark, oplyser BWH Hotel Group i en pressemeddelelse.

Bettina Wähling har i fire år stået for marketing for den delvist danskejede kæde Zleep Hotels, hvor Peter Haaber ejer 49 procent, og koncernen Deutsche Hospitality ejere resten.

Hos Zleep Hotels var Bettina Wähling i tre år, mellem 2019 og 2022, marketingchef og var efterfølgende international marketingchef for kæden i 2022.

I 2023 har hun arbejdet som selvstændig, hvor hun blandt andet har været med til at rebrande virksomheden Kursuslex til det nye navn Optimeet.

Åbner to nye hoteller i Danmark
I april kunne Turisme24.dk meddele, at Best Western er på vej med to nye Aiden-hoteller i Danmark i samarbejde med norske CIC Hospitality.

Aiden, der er et af Best Westerns hotelvaremærker, beskrives som ”et moderne hotelkoncept med fokus på smarte digitale løsninger og strategiske placeringer.”

Det første Aiden by Best Western åbnede i februar i år ved Herning, mens de to næste forventes klar til sommeren 2024 i henholdsvis Odense og i Holeby tæt på Rødby Havn på Lolland. Målet er mindst 10 Aiden-hoteller i Danmark.

”Der sker i øjeblikket rigtig mange spændende ting, som skal få Best Western Hotels & Resorts til at positionere sig endnu bedre på det danske marked. Der er for eksempel netop blevet lanceret en ny og flot hjemmeside, man har lanceret det nye brand Aiden, og man har indgået et samarbejde med Small Danish Hotels, som giver rigtig mange, nye muligheder. Jeg er i hvert fald utrolig glad for at være blevet en del af BWH Hotel Group, og jeg glæder mig også til det tætte samarbejde med mine svenske og norske kollegaer,” siger Bettina Wähling.

 

Relaterede artikler:

Fyret direktør får nyt job i chefrokade på hotelkæde

Destinationsselskab henter profil i Trekantområdet

Zoo går på jagt efter ny direktør