Line Bundgaard Vinther er ny hotelchef på Zleep Hotel Aalborg. (Foto: Zleep Hotels | PR)

Hotelkæde udnævner erfaren profil til chef i Aalborg

Den nye hotelchef på Zleep Hotel Aalborg kender allerede kæden indefra, da hun har haft stillinger forskellige steder i organisationen. Hovedopgaven bliver at sikre Zleeps tilstedeværelse i Aalborg.

I øjeblikket har Zleep Hotels 13 hoteller herhjemme samt et i henholdsvis Sverige og Spanien. Kæden har ambitioner om at have 40 hoteller i porteføljen i 2025, og ti kommende projekter er allerede offentliggjort.

Nu har kæden valgt at udpege en profil med branchekendskab som ny chef på Zleep Hotel Aalborg, der har en kapacitet på 126 værelser og en central placering tæt på både bus- og togstationen i landets fjerdestørste by.

Det drejer sig om Line Bundgaard Vinther, som i en årrække har været beskæftiget med hoteldrift. Hun startede som receptionist ved Radisson Blu, men i de sidste fire og et halvt år har hun varetaget forskellige stillinger hos Zleep Hotels.

Har arbejdet flere steder på samme tid
Bundgaard Vinther har fungeret som receptionschef hos Zleep Hotels siden, at Zleep Hotel Aalborg slog dørene op, men i oktober sidste år blev der tilføjet et nyt spor til hendes arbejdsliv, da hun efterfølgende har indtaget to separate roller forskellige steder i kæden.

Hun har nemlig både passet sin stilling på Aalborg-hotellet, men derudover har den nye hotelchef også arbejdet i distributionsafdelingen på hotelkædens servicekontor. Ifølge driftsdirektør Jytte Vestergaard har hun her spillet en vigtig rolle, men i fremtiden skal hun koncentrere sig om Aalborg.

”Nu ser jeg frem til at få Line 100 procent tilbage til Aalborg og få hende til at falde til i hotelchef-stillingen. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.”

Skal bidrage med ekspertise
Zleep Hotels oplyser, at den nye ansættelse er et led i kædens langsigtede strategi om at skabe ”bæredygtige hoteloplevelser med fokus på kvalitet og gæsteoplevelser”. Line Bundgaard Vinther får sammen med de ansatte til opgave at sikre, at Zleep fortsat har en stærk tilstedeværelse i Aalborg.

Den administrerende direktør Peter Haaber, som både grundlagde og sidenhen solgte hotelkæden, slår i en skrivelse fast, at den nye hotelchef i hans optik er den helt rigtige til at stå i spidsen for kædens hotel i det nordjyske.

”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde Line stillingen som ny hotelchef og vi er sikre på, at hendes ekspertise og erfaring vil hjælpe med at skabe endnu bedre oplevelser for vores gæster,” lyder det i udtalelsen fra direktøren.


Relaterede artikler:

Dansk hotelkæde stævner ejer af hotelejendomme

Ekspert: Mange udenlandske hoteloperatører på vej

Optimisme hos Zleep trods rekordstort underskud