Bella Grande. PR-foto.

Kæde åbner sit andet hotel i København

Et restaurant- og hotelkollektiv i København åbner nu sit hotel nummer to. Det kommer til at byde turister på en blanding af italiensk elegance og nutidig komfort, lyder det.

Når marts bliver til april, bliver København et nyt boutiquehotel med 108 værelser og suiter rigere. Hotellet, som får navnet Bella Grande, ligger på Vester Voldgade blot en spytklat fra Tivoli.

Det er Copenhagen Food Collective (Cofoco, red.), et restaurant-  og hotelkollektiv, som står bag hotellet. Når Bella Grande åbner, ejer Cofoco 18 restauranter og to hoteller. blandt andet står de bag restauranterne Delphine, Høst, Vækst, Llama og Les Trois Cochons.

På hotelfronten ejer Cofoco allerede det københavnske hotel Coco Hotel, som slog dørene op for første gang i 2020, og som i 2023 blev kåret til Skandinaviens bedste hotel af det internationale rejsemagasin Travel+Leisure.

Tager inspiration fra Italien
Cofoco oplyser i en pressemeddelelse, at Bella Grande er indrettet med en blanding af italiensk elegance og nutidig komfort, og farverne på de 108 værelser og suiter er holdt i afdæmpede toner, som man håber, indbyder til rekreation.

Bella Grande ligger i en bygning fra 1899, som også huser den italienske restaurant, Donna, som åbner samtidig med hotellet.

Planen er, at restauranten skal være et modstykke til den rolige stemning på hotellet, og den kommer til at danne rammen om festlige middage, lyder det i pressemeddelelsen.

Som nævnt er Bella Grande det andet hotel i Cofocos portefølje. Det 90 værelser store Coco Hotel, som man også driver, har i øvrigt til huse i det forhenværende Hotel Copenhagen Crown.

Cofoco er ejet af Christian Lytje, Hans August Lund og Thomas Rudbeck. Gruppens første restaurant, Restaurant Cofoco, blev åbnet i 2004. I det senest offentliggjorte regnskab, som er fra 2022, fremgår det, at årets resultat rundt regnet lød på 60,2 millioner kroner, hvilket er 25 millioner kroner højere end i 2021.

Samtidig havde Cofoco en egenkapital, som lød på rundt regnet 154 millioner kroner. I ledelsesberetningen fremgår det også, at man i 2023 forventede et resultat efter skat på 45 millioner kroner, og man konstaterede, at der var realiseret tilfredsstillende resultater i de første måneder af regnskabsåret.

 

Relaterede artikler:

Arp-Hansen: Største omsætning nogensinde

Føjer endnu et jysk hotel til porteføljen

Kendt jysk hotelgruppe overtager hotel i København