Thomas Kastrup. (Foto: Trekantområdet Danmark | PR)

Destination udpeger ny udviklingschef

Nu har Destination Sjælland ansat en udviklingschef, der allerede var tilknyttet organisationen i en anden rolle. Den nyudnævnte har en baggrund fra stillinger hos VisitDenmark og Destination Fyn.   

I juni sidste år skiftede Thomas Kastrup hverdagen som chef for sportsarrangementer i erhvervsorganisationen Trekantområdet Danmark ud med en stilling som projektleder hos Destination Sjælland.

Kastrup kom til destinationsselskabet med erfaringer fra turisme, da han tidligere har været ansat i 11 år hos VisitDenmark.

Her startede han som projektleder, inden blev udnævnt til marketingchef. Denne stilling bestred han i seks år, hvorefter han fik titel af markedschef med ansvar for udvikling af nye markeder, inden han forlod VisitDenmark til fordel for Destination Fyn, som han var chef for i seks år.

Thomas Kastrup er oprindeligt uddannet fra Det Danske Turistakademi. Derudover har han studeret ved IBA Erhvervsakademi Kolding og taget en diplomuddannelse i business administration, organization and management ved Syddansk Universitet.

Trak flere tusinde til gløder og flammer
Da det kom frem, at turismeprofilen atter ville arbejde for et af landets destinationsselskaber, lød det, at han blandt andet skulle varetage projekter, der har at gøre med turisme-innovation, samt medvirke til at udvikle aktiviteter, som relaterer sig til outdoor, kultur og sportsbegivenheder.

Siden har han blandt andet stået for at få planlagt og afviklet Food on Fire, der løb af stablen på en naturgrund nær den sjællandske by Sorø i september sidste år. Det er en festival af en dags varighed, der har mad tilberedt på bål som omdrejningspunkt.

Muligheden for at sætte tænderne i retter lavet over åben ild eller gløder, deltage i workshops, overvære en kokkekonkurrence og flere andre aktiviteter i flammernes skær trak omkring 2.000 gæster til, og Destination Sjælland har indtil videre planlagt at afvikle festivalen årligt frem til 2027.

Rendyrket optur
Nu oplyser Thomas Kastrup i et opslag på LinkedIn, at han vil fortsætte sin gerning hos destinationsselskabet. Det bliver dog med en anden titel.

“Det er rendyrket optur for mig at kunne dele, at en projektstilling med ansvar for etablering af festivalen Food on Fire, nu er vekslet til en fast stilling som udviklingschef hos Destination Sjælland,” fortæller han.

”Det betyder fremover et bredere fokus på bæredygtige innovationsprojekter, meningsfyldte partnerskaber og markedsrettede oplevelseskoncepter. Alt sammen med sigte på at forstærke det for længst igangsatte arbejde, der skal forløse Vestsjællands store og uudnyttede potentiale inden for turisme, sport og events.”


Relaterede artikler:

Sjællandske attraktioner melder om god sommer

Destination inviterer hele Danmark på bålmad

Destinationsselskab henter profil i Trekantområdet