Tina Salling overtager posten som direktør for boutiquehotellet Villa Provence i Aarhus den 1. januar. PR-foto.

Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel

For en måned siden kom de frem, at Bühlmanns hotel, Villa Provence i Aarhus, skal have ny direktør, da direktør Peter Bühlmann har fået job i Tyrol. Nu har Familien Bühlmann hentet hotellets næste chef på Samsø.

I starten af november kom det frem, at 68-årige Peter Christian Bühlmann Jensen, særligt kendt som forhenværende direktør på Ruths Hotel, havde valgt at søge nye græsgange efter tre år i spidsen for boutiquehotellet Villa Provence med 39 værelser i Aarhus, som Familien Bühlmann overtog driften af i 2020 fra ægteparret Steenstrup, som på daværende tidspunkt havde ejet og drevet hotellet i 17 år.

Siden har Familien Bühlmann været på jagt efter en kompetent arvtager til den erfarne hoteldirektør, og hun er nu fundet i form af Tina Salling, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for Ballen Badehotel og Hotel Strandlyst på samsø, som hun har været øverste chef for siden 2020.

”Tina kommer til Villa Provence med stor branche- og ledererfaring samt et hjerte, der banker for det personlige og nærværende værtskab. Og netop værtskabet er afgørende for succes på Villa Provence, som hver dag byder gæster gennem mange år velkommen på vores skønne franske perle,” skriver Bühlmann på LinkedIn om ansættelsen af Tina Salling, og oplyser i øvrigt, at Salling starter i stillingen den 1. januar.

Får ansvar for tre hoteller
Mens Tina Salling tager over efter Peter Bühlmann i Aarhus, rejser Peter Bühlmann til Tyrol, hvor han skal stå i spidsen for tre hoteller ejet af Højmark Rejser, en del af SkiGroup-koncernen, hvor han selv sidder i bestyrelsen.

Det drejer sig om hotellerne Hotel Abendrot i Ischgl med 29 værelser samt Hotel Gabl og Hotel Rosanna i St. Anton. Til Standby.dk har Peter Bühlmann fortalt, at han synes, at tilbuddet var for godt, til at han kunne sige nej til det.

Villa Provence er i øvrigt ikke det eneste hotel, som Familien Bühlmann driver i Aarhus. I marts måned annoncerede hotelkæden, at den overtog driften af det historiske Hotel Royal, Aarhus’ ældste hotel som stod færdigbygget i 1838.

 

Relaterede artikler:

Kendt dansk hotelmand udskifter Aarhus med Østrig

”Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg har valgt rigtigt”

Udpeger dansker til årets hotelier