Maria Oldenbjerg. PR-foto.

Udpeger dansker til årets hotelier

Siden Maria Oldenbjerg trådte til, har hun været med til at sætte sit hotel på verdenskortet. Nu har et internationalt magasin valgt Nimbs direktør som årets hotelier.

I et internationalt felt på mere en 90 ledende skikkelser på verdens luksushoteller, går prisen som Luxury hotelier of the year 2023 til Maria Oldenbjerg, direktør for Nimb Hotel i København. Prisen uddeles af internetmagasinet CPP-Luxury.com, som dækker luksusbrands fra et bredt udvalg af brancher.

Maria Oldebjerg kom til Nimb i januar 2018; først i stillingen som hotel manager, og siden 2020 som hoteldirektør. Direktøren blev en del af hotelbranchen i 2004, hvor hun blev receptionist på Radisson SAS Royal Hotel. Fra 2005 til 2006 var hun samtidig også salg- og marketingkoordinator for Radisson-kæden.

Efter et år som ejendomsmægler i Nybolig vendte direktøren tilbage til Radisson i 2007 først som salgschef, men hun steg hurtigt i graderne og endte som direktør for salg- og marketing for Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Fra 2016 til 2017 var Maria Oldenbjerg salgsdirektør for Carlson Rezidor Hotel Group i Østdanmark, indtil hun året efter kom til Nimb.

Et af Europas fineste hoteller
At Oldenbjerg er blevet udnævnt til årets hotelier, begrunder CPP-Luxury.com med, at Nimb siden hendes tiltræden som direktør har udviklet sig til et af de fineste luksushoteller i Europa blandt andet med åbning af en tagterrasse i maj 2018 og et wellnesscenter i september måned samme år.

Magasinet fremhæver også, at indretningen på hotellet primært kommer fra danske leverandører fra sengetøj til møbler og fjernsyn.

Det bliver også nævnt som en begrundelse, at Maria Oldebjerg ofte befinder sig på gulvet sammen med sine medarbejdere. Samtidig har magasinets udsendte under et ophold på hotellet oplevet direktøren som en person, der både lytter til feedback fra medarbejdere, samtidig med, at medarbejdere også har friheden til at tænke nyt i forhold til at levere den bedste service.

Derudover nævner magasinet også Nimbs beliggenhed i Tivoli samt hotellet tre restauranter og bar som noget, der bidrager til, at hotellet er noget ud over det sædvanlige.

 

Relaterede artikler:

Bühlmann skifter chef på herregårdshotel

Hotel siger farvel til direktør efter tre år

Klar med direktør for to nye danske Marriott-hoteller