Malene Friis. PR-foto.

Ansætter erfaren profil som administrerende direktør

Et hovedstadshotel har netop ansat en ny administrerende direktør. Hun har 30 års erfaring fra hotelbranchen og skal lede et hotel, der slår dørene op for gæster i midten af 2024.

Hotellet Park Lane Copenhagen på Strandvejen i Hellerup har fået ny administrerende direktør i form af Malene Friis.

Den nyslåede direktør, der har første dag den 1. december, har 30 års erfaring fra hotelbranchen, herunder 10 år som direktør for flere københavnske hoteller og 15 år hos Arp-Hansen Hotel Group, hvor hun i 10 år fungerede som koncerndirektør for drift, indtil hun i 2018 blev opsagt, da koncernen ønskede at styrke sig på HR-fronten.

Lige nu undergår Park Lane Copenhagen, der før var kendt som Hellerup Park Hotel, en større renovering til 14o millioner kroner. Når det atter er klar til at åbne, vil hotellet tilbyde i alt 69 værelser inklusive suiter og lejligheder.

Hotellet er ejet af en gruppe af investorer, der i sommeren 2021 via driftsselskabet Hellerup Parkhotel 2021 ApS fik en 30-årig lejekontrakt af hotelejendommen.

Hotelbygningen ved Strandvejen i Hellerup ejes af Mikael Goldschmidt via selskabet Atlas Ejendomme. Atlas Ejendomme er et datterselskab til M. Goldschmidt Ejendomme. Goldschmidt Holding ejer udover bygningen med Park Lane blandt andet også Kokkedal Slot nord for København og ikke mindst isenkræmmerkæden Imerco.

”Hos en investeringsgruppe som os, så er Malene det sikre valg. Jeg har kendt Malene fra hotelbranchen i 23 år, så jeg ved, at hun kan sejle det skib, vi søsætter som kaptajn på broen”, udtaler formanden for investorgruppen, John Weiste Christensen.

Glæder sig til åbning
Malene Friies fortæller, at hun glæder sig til at kunne byde de første hotelgæster indenfor, når hotellet efter planen er klar til at åbne den 1. maj 2024.

”Jeg glæder mig utroligt meget til opgaven og det er en drøm, der går i opfyldelse, når jeg bliver betroet nøglerne til Park Lane Copenhagen. I foråret 2024 slår vi dørene op til et helt nyt kapitel i det totalrenoverede, eksklusive hus i hjertet af Hellerup. Jeg bor tæt på hotellet og kender derfor området. Jeg glæder mig til at finde teamet, der har det passionerede værtsskab i blodet og sammen med dem opbygge et mødested for både de lokale og tilrejsende. Sammen skal vi skabe et spændende hus der favner hotel, restaurantudbud med gastronomiske ambitioner, og vinbar samt spa og fitness,” siger hun.

I juni 2023 blev Malene Friis optaget i Kraks Blå Bog 2023-2024, der i alt tæller 8.267 “nulevende betydningsfulde danskere.”

I forbindelse med optagelsen udtalte Malene Friis:

”Jeg er selvsagt stolt af og beæret over at blive anerkendt indenfor det felt, der har drevet min energi og arbejdsglæde gennem hele min karriere: min passion for det gode værtskab, der skaber værdi, vækst og vision. Tak til mine ”læremestre”, som gennem tiden har givet mig tillid, udfordringer og muligheder og tak til alle dem der har bakket op om mit lederskab.”

 

Relaterede artikler:

Tidligere landsholdsspiller direktør for lukket hotel

Visit Greenlands nye direktør med i den nye Blå Bog

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe