Konventum. (Foto: Konventum | Facebook.com | PR)

Udnævner ny direktør for konferencecenter

At få flere slags nye kunder ind i butikken er en af de bundne opgaver, som den nytiltrådte direktør for det sjællandske kursus- og konferencecenter Konventum skal bruge sin hverdag på at løse.

Nu blæser der nye vinde på direktionsgangen hos kursus- og konferencecenteret Konventum, der ligger ud til Øresund små to kilometer fra centrum af Helsingør.

Tidligere hed det LO-Skolen, og netop fagbevægelsens organisationer er også nogle af dem, der benytter sig af faciliteterne. Det samme gør private og offentlige virksomheder. Bestyrelsen har dog et ønske om, at der bliver skabt yderligere bredde i kundekartoteket.

”Konventum ejes af Fonden LO-Skolen, og arbejdsbevægelsens organisationer er et vigtigt element, men vi har også brug for at udvide med flere kunder fra andre sektorer,” fortæller Ejner K. Holst, der som formand sidder for bordenden i Konventums bestyrelse.

Vil hilse gamle og nye gæster velkommen
Den opgave tilfalder stedets nye administrerende direktør, der netop er blevet udpeget. Valget er faldet på Henrik Ingemand, der kommer fra en stilling som general manager for den danske afdeling af catering-virksomheden Gate Gourmet.

Tidligere har Ingemand blandt andet været chef for forsyningskæden og bæredygtighed hos Arp-Hansen Hotel Group, cateringdirektør hos færgerederiet Scandlines samt områdechef hos ISS Facility Services.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne hos Konventum. Det er et spændende og dejligt sted, der giver mulighed for læring på mange niveauer.”

”Vi glæder os til at byde mange nye og tidligere gæster velkommen og sørge for, at de får nogle rigtig gode oplevelser i vores fantastiske omgivelser,” lyder det fra Henrik Ingemand, der tiltrådte sin nye stilling på den første hverdag efter påske.

Stor tillid fra bestyrelsen
De senere år har kursus- og konferencecenteret haft forskellige direktører, men bestyrelsesformand Ejner K. Holst føler sig overbevist om, at man nu har fundet den rigtige kandidat til at bestride posten fremover.

”Vi har haft en rigtig god dialog med Henrik om potentialet for Konventum og den vigtige rolle, som Konventum spiller historisk og også i forhold til lokalsamfundet. Vi er især begejstrede for det fokus, Henrik har på forretningsudvikling og på at skabe den gode gæsteoplevelse.”

”Vi har stor tillid til, at Henrik vil være den helt rigtige til at stå i spidsen for at føre Konventum videre.”


Relaterede artikler:

Lokal ejendomsudvikler køber kursuscenter

Ny forpagter vil skabe outdoor-konferencecenter

Skiftedag: Hotel og konferencecenter har fået ny direktør