På det år, Jesper Bach Larsen sad i spidsen for Alsik Hotel & Spa, nåede han at være med til at vinde prisen som Bedste Luksushotel i Danmark til Danish Travel Awards 2023. Foto: Michael Stub.

Alsik-direktør søger atter mod udlandet

For femte gang på fem år skal Alsik Hotel & Spa i Sønderborg se sig om efter en ny direktør. Den nuværende direktør har følt udlængsel og søger nu mod det store udland, hvorfra han blev hentet for et år siden.

I marts måned sidste år satte Jesper Bach Larsen sig bag skrivebordet som direktør for Alsik Hotel & Spa. Han kom til hotellet med 22 års erfaring fra Hilton-hoteller i forskellige lande heriblandt i Shanghai, Tokyo og Da Nang.

Før han bosatte sig i Sønderborg for at drive Alsik, var han direktør på Jamana Bali Ungasan Resort, et luksusresort på Bali ejet af Hiltonkæden, hvor han havde været siden december 2021.

Men det blev altså ikke til mere end et år som direktør på Alsik, for det store udland trækker i direktøren, og han har nu besluttet sig for at søge mod nye udfordringer. Det oplyser Bitten & Mads Clausens Fond, der ejer Alsik Hotel & Spa, i en pressemeddelelse.

”Det har været dejligt at være retur i Danmark, og vi har været glade for at lære Sønderjylland og ikke mindst Alsik at kende. Men det har også været en stor omstilling, og efter lange overvejelser har jeg besluttet at søge nye udfordringer i retning af det, vi forlod,” udtaler Jesper Bach Larsen.

Overtog hotel fra krisedirektør
Da Jesber Bach Larsen overtog direktørposten, var han arvtager for John Ankjær, der siden september 2019 havde fungeret som hoteldirektør på konsulentkontrakt. Han havde ledet Alsik igennem en turbulent periode på mere end tre år, hvor hotellet i perioder har været lukket ned på grund af coronapandemien.

Under Jesper Bach Larsen er hotellets fundament dog kun blevet styrket, lyder det fra Lars Tveen, som er bestyrelsesformand for Alsik Hotel & Spa.

”Under Jesper Bach Larsen har Alsik undergået en positiv udvikling, og han har lagt fundamentet for Alsiks videre rejse – herunder med en væsentligt forbedret drift – og for det er vi ham meget taknemlig,” siger han.

Selvom Alsik blot åbnede for fem år siden, har det være med flere direktører ved rorpinden end blot Jesper Bach Larsen og John Ankjær.

Hotellets første direktør var Irmela Heinsius, som blev afskediget få måneder før hotellet åbnede. Derefter sad Henrik Bille Pedersen på posten i få måneder, og nu skal hotellet altså på jagt efter direktør nummer fem.

 

Relaterede artikler:

Fra Bali til Sønderborg: Ny direktør til Alsik

Erfaren direktør sætter sig i spidsen for feriecenter

Stor hotelkæde klar med sælger i det jyske