Tina og Peder Kristensen. PR-foto.

Stor campingplads og resort genvinder pris

For andet år i træk vinder et vestjysk campingresort titlen som Superplatz som én af tre i Danmark. Samtidig er den store plads og resort også i gang med en udvidelse med fokus på selvforkælelse.

For andet år i træk er Henne Strand Camping & Resort blevet kåret til Superplatz af tyske ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), som driver en campingportal.

Henne Strand Camping & Resort er én af tre danske pladser, der har modtaget prisen baseret på en vurdering af gæsternes tilfredshed samt en inspektion foretaget af ADAC, oplyser Henne Strand Camping i en pressemeddelelse. De andre danske vindere er Hvidbjerg Strand Feriepark og Feddet Strand Resort.

Samtidig sikrer brugervurderinger på ADACs campingportal Henne Strand Camping en top-5-placering i Danmark og en top-100-placering i Europa, og det er noget, som vækker begejstring hos ejerne Tina og Peder Kristensen.

”Vi er selvfølgelig glade og stolte over igen at modtage den fornemme og prestigefyldte pris, som derved markerer os som én af Europas bedste campingresorts”, siger Tina og Peder.

De tilføjer:

”Anerkendelsen havde vi aldrig opnået uden vores gæsters opbakning. Vi vil dog gerne understrege, at den vigtigste forudsætning for, at det sker, er vores dygtige medarbejdere. Det er jo dem, der sikrer gæsternes positive oplevelser fra ankomst til afrejse.”

Øger kapaciteten
Mens ejerne kan glæde sig over titlen som Superplatz, sker der også andre nye ting på pladsen. Her er man nemlig ved at udvide overnatningskapaciteten.

I øjeblikket bliver der etableret ni nye såkaldte Natursuites 3,0, som ifølge Henne Strand Camping & Resort består af lodges, hvor der lægges vægt på god indretning og elegance.

De ni nye natursuiter er et glamping-koncept, hvor hver suite råder over egen spa, sauna og terrasse. Målet er at styrke campingresortets brand som et sted for livsnydere, fortæller Tina og Peder Kristensen. De oplyser også, at andre projekter er sat i søen.

”Både vores gæster og vi har brug for nye tiltag for fortsat at skabe en udvikling på vores resort. Derfor har vi flere projekter på tegnebrættet. Tre af dem er allerede i fuld gang og er med til, at vores gæster kan udleve deres indre livsnyder,” siger de.

Styrker gastronomisk profil
Ud over de nye luksushytter, er håndværkerne også gået i gang med en større udvidelse og renovering af Henne Strand Camping & Resorts café- og loungeområde, Café Hav.

Planen er at omdanne caféen til et brasserie med større kapacitet og flere muligheder til de spisende gæster, der også kommer fra den omkringliggende by.

Derudover er man også ved at renovere pladsens legeområde Villa Play, hvor der blandt andet både etableres nye legeredskaber og nyt legehus.

 

Relaterede artikler:

Kommune går i gang med autocamperstrategi

Trods regn: Stor campingplads havde vækst i bookinger

Ferie for alle skruer op for fokus på camping