Horisont Hotel & Konference. (PR-foto)

Hotel tilbyder areal til dyrkning af grøntsager

Horisont Hotel & Konference i det nordlige Aarhus vil stille et jordareal til rådighed for dyrkning af økologiske grøntsager. “Det er klart, at grøntsagerne, vil kunne bruges i køkkenet.” siger hotelchef Casper Bock.

Hos aarhusianske Horisont Hotel & Konference i blomstrer idérigdom og kreativitet i teamet under ledelse af hotelchefen Casper Bock.

Hotel- og konferencecentret, der er en afdeling af Landbrug & Fødevarer, er placeret på store jordarealer i Egådalen i det nordlige...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 125

1 MÅNED

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 1.295

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

BUSINESS

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL FLERE BRUGERE

(Abonnement med ubegrænset adgang til alle eller udvalgte medarbejdere)

Allerede abonnent?