Gæster på rundvisning hos Lakrids By Bülow i Hvidovre (PR-foto)

Åbner for lakridsturisme i Hvidovre

Lakridsproducenten Lakrids By Bülow åbner i det meste af februar dørene for publikum, der dermed har mulighed for at få et indblik i lakridsens verden.

Danmark har vundet mange anerkendelser i gastronomiens verden, og seneste blev det til en guldmedalje ved den verdensberømte kokkekonkurrence Bocuse D’Or, der betegnes som kokkekunstens uofficielle verdensmesterskaber.

Men Danmark er også kendt for sine søde sager. Lakridsproducenten Lakrids By Bülow, der sidste år kunne fejre 15 års jubilæum, er blevet en gedigen eksportsucces og har en vision om at sprede kærligheden til lakrids ud over hele verden.

Nu får danske slikentusiaster i første omgang mulighed for at kigge indenfor hos virksomhedens lakridsfabrik i Hvidovre, der har valgt at slå dørene op for publikum fra den 1. til den 21. februar.

Dermed er der mulighed for en sjov og anderledes oplevelse i skolernes vinterferie, hvis man befinder sig i nærheden af den københavnske vestegn.

Også rundvisninger i børnehøjde
Lakrids By Bülow oplyser, at der bliver mulighed for en guidet rundvisning, hvor alle sanser vil blive stimuleret undervejs.

Her får de besøgende mulighed for at følge lakridsens rejse, smage den varme gourmetlakrids direkte fra båndet, besøge fabrikkens Creative Lab samt ikke mindst at prøvesmage unikke varianter, der ikke er tilgængelige i butikkerne.

På udvalgte dage har Lakrids By Bülow valgt at lave særlige rundvisninger i børnehøjde, hvor oplevelsen er designet til de mindste, og hvor man vil bringe alle sanser i spil, så det bliver muligt at smage, dufte og røre ved den langtidskogte lakrids.

Lakridsproducenten oplyser, at er en rundvisning koster 150 kroner for voksne og 50 kroner for børn under 16 år. Herudover foregår turene på danske med et maksimalt deltagerantal på 20 personer per hold.

Ingen rundvisning hos Toms
Carlsberg har gennem mange år haft rundvisninger og ølsmagninger gennem Visit Carlsberg-konceptet, men derimod har Toms Gruppen i Ballerup ikke længere besøgsaktiviteter på konfekturefabrikken i Ballerup.

Det skylder ifølge virksomheden, at kravene til fødevaresikkerhed er stigende.

 

Relaterede artikler:

Kendt dansk hotel åbner ”elev-restaurant”

Anarkist flytter ind i Tivoli

Tivoli drømmer igen om egen Michelin-restaurant