Michelin-restauranten, Restaurant Syttende på 17. etage af Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg, som vandt en Michelin-stjerne i 2021. PR-foto.

Restauranter er guldæg for hoteller

Hoteller verden over har opdaget, at det lønner sig at have en god restaurant. I Danmark ses samme tendens, og gode gastronomiske oplevelser kan øge indtjeningen målbart.

Når turister, som vælger at bo på luksushotel, rejser til Danmark og til andre lande, så er det kulinariske oplevelsesudbud blevet vigtigere. Det viser en undersøgelse, som en af verdens største ejendomsmæglervirksomheder, JLL, står bag.

Af rapporten fremgår...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 125

1 MÅNED

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 1.295

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

BUSINESS

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL FLERE BRUGERE

(Abonnement med ubegrænset adgang til alle eller udvalgte medarbejdere)

Allerede abonnent?