Sofie Rafn Olsen. (PR-foto).

Udpeger yngste hotelchef til dato

Siden april har Zleeps første nordsjællandske hotel været åbent. Der har dog allerede været lederskifte på hotellet, og nu har kæden udpeget sin yngste hotelchef til dato.

I april åbnede Zleep Hotels dørene for første gang på sit nye hotel i Hillerød. Hotellet er 95 værelser stort og placeret strategisk i byens gågade. Da hotellet åbnede, var det med svenske Mattias Karlsson som chef, men han har imidlertid søgt nye græsgange i Stockholm, hvor han nu sidder i en chefstilling på First Hotel Stockholm North.

Derfor skulle en ny chef findes til hotellet, og hun er nu fundet i form af Sofie Rafn Olsen, som blev en del af Zleep Hotels for fire år siden som vært på Zleeps hotel i Lyngby. I en pressemeddelelse oplyser Zleep Hotels, at valget er faldet på netop hende, for hun har vist stor motivation og forståelse for hotelbranchens nuancer. Senest har hun været front office manager på hotellet i Lyngby.

”Sofie Rafn Olsen har demonstreret, at med den rette kombination af engagement og vedholdenhed, er der ingen grænser for, hvad man kan opnå. Hendes overordnede forståelse for forretningen og gæsteservicen har gjort hende til en uundværlig del af Zleep-familien, og til den perfekte leder for vores hotel i Hillerød,” fortæller driftsdirektør for Zleep Birgitte Nørgaard.

Yngste hotelchef til dato
Med sine 28 år er Sofie Rafn Olsen Zleep Hotels yngste hotelchef til dato. Den nyslåede chef oplyser, at hun er stolt af, hvad hun har opnået.

“Jeg er utrolig stolt over at have fået muligheden for at lede Zleep Hotel Hillerød. Det har været en fantastisk rejse indtil videre, og jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle mig selv og vores team,” siger hun.

Hotellets indretning er i øvrigt designet til at imødekomme behovene for både forretningsrejsende og feriegæster.

Hotellets reception er multifunktionel med loungearealer, og hotellet byder også gæster på en morgenmadsbuffet, der hovedsageligt består af økologiske råvare.

Ifølge Zleeps administrerende direktør og grundlægger, Peter Haaber, skal hotellets indretning invitere til, at hotellets gæster benytter sig af fællesarealerne.

”Vi elsker at se vores gæster slå sig ned i vores fællesarealer for at arbejde, eller spille kort inden man går op på sit værelse. Derudover inviterer vores koncept også til, at man som gæst skal have mulighed for nemt at kunne opleve byen og byens tilbud – og det mener jeg bestemt at placeringen i Hillerød vil give gæsterne,” har han tidligere fortalt.

 

Relaterede artikler:

Erfaren svensk profil bliver chef for ikonisk hotel

Kendt profil bliver en del af bestyrelse på luksushotel

Strawberry holder fast i hoteldirektør