Marianne Bredevang. (PR-foto: Erhvervshus Nord).

Strawberry holder fast i hoteldirektør

Selvom det ikke længere er Scandic, som står for driften på destinationshotellet The Reef i Frederikshavn, har ikke alt ændret sig. Hotellets direktør bliver på posten efter mere end 25 år med ansættelse i Scandic.

Selvom der fra den 1. juni nu står Strawberry på det 210 værelser store hotel The Reef i Frederikshavn, er der også meget, som er, som det plejer. Det er således stadig Marianne Bredevang som sidder i direktørstolen. Det oplyser hotellets ejer, færgerederiet Stena Line, i en pressemeddelelse.

Marianne Bredevang har en lang forhistorie på The Reef. Hun blev ansat på hotellet i 1995 først i spidsen for marketing og senere salg, da hotellet stadig hed Stena Line Hotel Frederikshavn, og mens hun i en periode i midten af 00’erne var på Scandic Webers i København som general manager og i samme rolle på Scandic Aalborg, vendte hun tilbage til the Reef i 2010.

Mens skiftet af arbejdsgiver krævede, at Marianne Bredevang skulle tage en beslutning efter mere end 25 år hos Scandic, var beslutningen ikke svær at tage, fortæller hun.

”Jeg er begejstret over at kunne dele den nyhed, at jeg efter mere end 25 år ved Scandic får lov at fortsætte som hoteldirektør, når Strawberry overtager driften af Stena Lines badehotel. Denne overgang markerer begyndelsen på et nyt og spændende kapitel for vores hotel,”, siger Marianne Bredevang.

Hun tilføjer:

”Med Strawberry ved roret ser vi frem til at introducere en række initiativer, der vil løfte gæsteoplevelsen til nye højder. Strawberry er kendt for deres banebrydende idéer og engagement i bæredygtighed, hvilket passer perfekt sammen med vores ambition om at tilbyde enestående og ansvarlige hoteloplevelser.”

Omfattende renovering i vente
Under Strawberrys drift kommer hotellet til at være en del af koncernens varemærke Quality. Det kommende år vil man foretage en omfattende renovering af hotellet, og i sommeren 2025 åbner det under navnet Quality Hotel The Reef. I dag råder hotellet over 210 værelser, og er nok særligt kendt for sit 1.500 kvadratmeter store badeland med caribisk tema.

Til Turisme24.dk har Stena Lines Trade Director, Christina Bromander, tidligere fortalt, at rederiet valgte at afbryde samarbejdet med Scandic, fordi det i forbindelse med planer for renoveringen af ejendommen blev tydeligt, at Scandic og Stena Line havde forskellige visioner for hotellet.

Strawberry overtager driften med tanker om, hvordan hotellet kan udvikles. I dag er det særligt svenskere fra Gøteborg-området, som kender til The Reef. Man håber dog også på at øge interessen fra gæster fra andre europæiske lande.

Med renoveringen sætter Strawberry fokus på at implementere moderne teknologiske løsninger på The Reef blandt andet med mulighed for, at gæster for eksempel kan få deres hotelnøgle digitalt på deres telefon.

Renoveringen af The Reef er sat til at gå i gang i efteråret 2024, og i den periode kommer hotellet fortsat til at holde åbent som normalt.

 

Relaterede artikler:

Overtager fra Scandic: Ejer vil modernisere kendt hotel

Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic

Erfaren profil sat i spidsen for to lufthavnshoteller