Efter seks år i spidsen for restauranterne på Ruths Hotel har restaurantchefen valgt at takke af. Det sker dog ikke med konkrete fremtidsplaner i tankerne, lyder det.
Restaurantchef Johan Brodersen fra Ruths Hotel i Skagen har valgt at stoppe. Det oplyste han onsdag på Facebook. Her fremgår det også, at han allerede er stoppet i stillingen.
I opslaget skriver Johan Brodersen, at han gerne vil benytte lejligheden til at takke alle, som han har arbejdet med i de år, han har været ansat på det kendte hotel.
”Det har været en fantastisk tid med gode minder, samarbejde og værdifulde oplevelser, som jeg altid vil se tilbage på med taknemmelighed. Lige nu har jeg ikke noget nyt i horisonten, men jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer. Tak for alle de gode stunder,” lyder det i opslaget.
Johan Brodersen startede i stillingen som restaurantchef i maj 2018, og sidste år høstede han anerkendelse med prisen som Årets Restaurantchefprofil 2023, som uddeles af Den Danske Spiseguide.
Har mange års erfaring
Da Johan Brodersen i 2018 indtog stillingen som køkkenchef på Ruths Hotel, var det ikke første gang, at han havde været ansat på stedet.
Han startede således sin karriere som tjener på hotellet i 2012, og her var han frem til januar 2014. I 2015 blev han ansat som tjener på den to-stjernede michelin-restaurant AOC i Moltkes Palæ i København.
Her arbejdede han frem til 2016, indtil han blev hentet ind som restaurantchef for det kendte Hotel Royal i Aarhus, hvor han arbejdede, indtil turen gik til Ruths Hotel i 2018.
Mens Johan Brodersen modtog prisen som Årets Restaurantchefprofil 2023, var han samme år også nomineret til Årets Tjener 2023. Her blev det dog i stedet til en sejr til Andreas Kobs Laursen, restaurantchef for Munkebjerg Hotels restaurant, Treetop, i Vejle.
Ruths Hotel driver i øvrigt to restauranter: Restauranten Okê, som byder gæsterne på en helaftensoplevelse, og Ruths Brasserie, som kalder sig selv ”næsten mere fransk end i Frankrig.”
Relaterede artikler:
Dobbeltsejr til DM: ”Det er helt uvirkeligt”