HimmerLands tilføjelse på 20 anneksværelser bliver indviet den 27. maj. (PR-foto: HimmerLand).

Resort gør klar til at indvie 80 nye sengepladser

Senere på måneden er det nordjyske resort HimmerLand klar til at tage 80 nye sengepladser i brug, når håndværkerne har lagt sidste hånd på værket. Kapacitetsudvidelsen er en del af en massiv investering fra moderselskabet.

Om mindre end to uger, den 27. maj, markerer det store nordjyske resort HimmerLand i Farsø, at 20 nye anneksværelser med i alt 80 sovepladserer er klar til at tage imod de første gæster.

Lige nu arbejdes der på højtryk for at gøre værelserne færdige, oplyser resortets director of facility Niels Hosie, i en pressemeddelelse.

”Lige nu er håndværkerne færdige med mange af de større ting, og så mangler vi bare at få det sidste på plads, før vi kan afslutte byggeriet om et par dage. Herefter begynder vi på udenomsarealerne og sidebygningerne,” siger direktøren.

Han tilføjer, at man har tænkt moderne teknologiske løsninger ind i værelserne.

”Gæsten kan blandt andet tjekke ind med en app. Jeg glæder mig rigtig meget til se de nye værelser komme i brug, og så er jeg spændt på at høre, hvad vores gæster siger til dem,” siger Niels Hosie.

En del af stor investering
Tilføjelsen af de 20 anneksværelser er en del af en udvidelsesproces, som blev sat i gang i 2021. Dengang havde HimmerLand netop afsluttet et regnskabsår med et dundrende underskud på 90 millioner kroner, og derfor skulle der ske noget nyt med spa- og golfresortet.

Det er Lars Larsen Group, firmaet bag Jysk-butikkerne, som ejer HimmerLand, og for at skabe grobund for en sund forretning, gav moderselskabet en kapitalindsprøjtning på 400 millioner kroner, som ikke blot skulle lukke hullet i kassen, men også give luft til en ambitiøs udvidelsesplan, der skal give resortet mulighed for at tiltrække en bredere målgruppe af gæster.

Indtil videre har strategien blandt andet udmøntet sig i en 6.205 kvadratmeter stor multihal med plads til koncerter, selskaber, indendørs golfsimulatorer, fitnesscenter, mødelokaler med mere, en 350 kvadratmeter stor konferencevilla til luksuskonferencer, en ny sportsbar samt en kapacitetsudvidelse på 26 værelser foruden anneksværelserne, der åbner sidst i maj.

I det seneste regnskabsår landede HimmerLand et underskud på 11,6 millioner kroner, og det skyldes blandt andet udviklingen i samfundets pris- og renteniveau samt udgifterne forbundet med udvidelserne, fremgår det af regnskabet for 2022/2023.

Moderselskabet er dog tydeligvis ikke færdig med at poste penge i resortet, for af samme regnskab fremgår det på side 11, at Lars Larsen Group har postet 500 millioner kroner yderligere i HimmerLand.

 

Relaterede artikler:

Skyder en halv milliard kroner i dansk golfresort

Udvider igen for at imødekomme efterspørgsel

Her er de rigeste hoteller i Nordjylland