Tee15. PR-foto.

Resort åbner eksklusiv konferencevilla

Lars Larsen Group har netop åbnet en 350 kvadratmeter stor villa, der tilbyder luksuskonferencer. Der er allerede efterspørgsel, melder direktør.

Spa- og Golf-resortet HimmerLand i Farsø, som ejes af Lars Larsen Group, firmaet bag Jysk-butikkerne, kunne den 5. juni byde de første gæster velkomne til resortets nye konferencekoncept Tee15.

Til åbningen var flere nysgerrige tilskuere mødt op til indvielsen, skriver HimmerLand i en pressemeddelelse, og det er noget, der glæder direktør for salg og marketing, Helle Thomasberg. Hun fortæller, at der allerede er efterspørgsel.

”Det er så dejligt at mærke den interesse, der er for vores nye villa, hvor vi allerede har fået de første forespørgsler. Vi har virkelig glædet os til den her åbning, fordi vi har fået skabt en villa, der er helt unik, som vi bare glæder os til at få taget i brug,” siger hun.

Luksus til erhvervsturister
Tee15 har fået sit navn, fordi villaen ligger tæt på en golfbane. Villaen er designet med fokus på komfort og luksus, fortæller Helle Thomasberg.

”Tee15 henvender sig til dem, der gerne vil have lidt mere luksus i private omgivelser, og som gerne vil forkæle sig selv. Tee15 er primært til business-segmentet, der gerne vil træde ud af det mainstream i forhold til møde og konference-faciliteter og give plads til det mere intime møde eller de mere private og dybe snakke. Vi har også de klassiske rammer, men jeg ser frem til, at vi også kan tilbyde noget, som er helt unikt, siger hun.”

Ifølge HimmerLand er der lagt væk på at indrette Tee15 med moderne inventar og AV-faciliteter.

Villaen ligger med udsigt til golfbanen New Course og Sjørup Sø. Udover naturlige omgivelser kan gæster også nyde godt af en privat sauna med udendørs brusere samt eget køkken samt lounge- og mødeområde. Villaen rummer seks værelser med plads til to personer og et enkeltmandsværelse fordelt på 350m2.

Fortid som Bed & Breakfast
Villaen har en fortid som Bed & Breakfast for HimmerLands golfgæster. Resortet beskriver de nye konferencefaciliteter som en stor milepæl i HimmerLands tranformation fra golfhotel til helårsresort.

Tee15 er blot én af flere nye tilføjelser, som resortet i år sætter i søen. Den 8. juni åbner HimmerLand udvidede parkeringsfaciliteter i to plan, og senere på sommeren åbner en sportsbar med bowlingbaner, pool og shuffleboard. Til efteråret åbner en 6.205 kvadratmeter stor multihal blandt andet med plads til koncerter, selskaber, indendørs golfsimulatorer, fitnesscenter, mødelokaler med mere.

 

Relaterede artikler:

Jysk-familiens resort hjælper lokalsamfundet

Feriecenter har øget overskud markant i 2022

Ferieboliger i tidligere kaserne og flygtningecenter