Scandic Ringsted. (PR-foto).

Ny hoteldirektør hentet i egne rækker

Scandic henter en ny direktør til kædens hotel i Ringsted. Det drejer sig om en erfaren profil, der har arbejdet for kæden i mere end et årti.

I midten af maj har en ny direktør sat sig i stolen på Scandics 74 værelser store hotel i Ringsted. Den nye direktør er Mette Marie Hagedorn, som i forvejen er et kendt ansigt i kæden.

Hun kommer fra en stilling som receptionschef på Scandic Odense, hvor hun har arbejdet siden 2011. I et opslag på LinkedIn oplyser den nyslåede direktør, at hun glæder sig over at overtage ledelsen på hotellet.

Mette Marie Hagedorn har mange års erfaring fra hotelbranchen, og inden hun blev en del af Scandic, var hun mellem 2001 og 2011 receptionschef på Comwell Sorø Storkro umiddelbart samtidig med, at hun var under uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen, hvor hun gik fra 2001 til 2003.

Skal lede hotel gennem renovering
Netop Scandic Ringsted er i øjeblikket ved at få sig en kærlig hånd. Hotellet er med 38 år på bagen ikke længere tidssvarende, og den aktuelle renovering omfatter samtlige værelser, hotellets lobbyområde og reception.

Alle hotellets værelser er blevet malet, mens møblementet og lamper også er blevet skiftet ud. Lobbyområdet har derudover fået nye gulve, lofter, en ny receptionsskranke og nok mest bemærkelsesværdigt kommer hotellet til at kunne bryste sig af en barception, som kan byde på cocktails, baristakaffe og pizza lavet på en pizzaovn. Det er blandt andet håbet, at lokale også finder ud af, at de kan få glæde af hotellets fællesområder.

Landede trecifret millionoverskud
Scandic udgav i øvrigt sin årsrapport for 2023 for lidt over en måned siden. Den viser, at hotelkæden havde vind i sejlene sidste år.

Således landede kæden et overskud på på 167 millioner kroner, og det er en væsentlig fremgang sammenlignet med årsresultat for 2022, hvor selskabet havde et underskud på 3,5 millioner kroner.

Samtidig har Scandics omsætning også fået et nøk opad fra 1,6 milliarder kroner i 2022 til 1,9 milliarder kroner i 2023.

Scandic oplyser i øvrigt i regnskabet, at man er den største hotelkæde i Danmark. Den 31. december 2023 havde kæden således 6.178 værelser fordelt på 30 hoteller. Hertil skal dog knyttes den bemærkning, at Scandic den 31. december lukkede Scandic Eremitage med 120 værelser, som lå i et højhus oven på Lyngby Storcenter. I stedet er bygningen nu ved at blive omdannet til et Comwell-hotel med 200 værelser.

Scandic i Ringsted er ikke det eneste hotel i kæden, der har fået en kærlig hånd. I starten af maj lagde Hotel Scandic Sydhavnen, der med 391 værelser er et af de større hoteller i hovedstaden, en stor renovering bag sig, hvor 284 værelser blev renoveret, mens hotellets restaurant blandt andet også modtog en opdatering.

 

Relaterede artikler:

Strawberry holder fast i hoteldirektør

Nye spidser skal styrke kursuscenters profil

Direktør gør comeback på lollandsk hotel