Michelin-restauranten The Samuel i København. Foto: Michael Jepsen.

Netværk skal fremtidssikre dansk gastronomi

Et nyt gastronominetværk skal sikre Danmarks gastronomiske styrkeposition. Det er især udfordringer med optaget på kokkeuddannelser, der ses som en trussel.

Med den danske Bocuse d’Or-sejr og Geranium som verdens bedste restaurant, er der ingen tvivl om, at dansk gastronomi har kronede dage.

Aldrig har så mange Michelin-stjerner strålet på Danmarks gastronomiske himmelhvælving, men der må gøres noget, hvis det skal...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?