Fra én familie til en ny. Ægteparret Sinne og Steen Sørensen (th.) har solgt Hotel Hesselet til Carama Family Office, som ejes af Ramstrup-familien. Til venstre er det Kenneth og Bente Ramstrup. (PR-foto).

Kendt hotel solgt til gastro-familie

Et af Fyns mest kendte hoteller er blevet solgt. De nye ejere, som blandt andet ejer en Michelin-restaurant, blev forelskede i hotellets beliggenhed og arkitektur, og kommer med tanker om nænsom fornyelse.

Det kendte Hotel Hesselet i Nyborg får nye ejere. Det oplyser hotellets ejere siden 2003, Sinne og Steen Sørensen, i en pressemeddelelse. De nye ejere er Carama Family Office med Kenneth Ramstrup i spidsen, og ifølge de nuværende ejere, er Carama den perfekte arvtager, for de overtager hotellet med et ønske om at bevare hotellets unikke stil og investere med øget fokus på gastronomi og gæsteoplevelser.

Hotel Hesselet blev åbnet i 1967 af forretningsmændene Karl Haustrup og Kaj Wolhardt, og er særlig kendt for sin luksus og billigenhed i den fynske natur. Den folkekære forfatter Lise Nørgaard har for eksempel været stamkunde på hotellet. Kenneth Ramstrup i spidsen for Carama Family Office har tidligere være medejer og international salgsdirektør for smykkeproducenten Pandora.

”Med Carama Family Office som ny ejer, har vi fundet en ejer, som netop ikke er en stor hotelkæde, men mennesker som ønsker at udvikle hotellet med respekt for historien og vores personale, og som kommer med en vision og mulighed for at folde hotellets store potentiale yderligere ud til glæde for vores gæster,” siger Steen Sørensen.

Måske én af Danmarks bedste beliggenheder
Hos Carama Family Office glæder man sig over, at Hotel Hesselet nu er blevet en del af virksomhedens portefølje. Det er særligt hotellets beliggenhed direkte på stranden med udsigt over Storebælt og hotellets historiske arkitektur, som har vakt virksomhedens interesse.

”For os er der ingen tvivl om, at Hotel Hesselet måske har én af de bedste beliggenheder i Danmark og er noget af det mest unikke og tidstypiske danske arkitektur fra 60’erne, som vi skal værne om. Vi har mødt et passioneret køkken, et dedikeret personale og en professionel ledelse, og sammen med dem vil vi lægge en plan for, hvordan vi kan udvikle hotellet med flere gæsteoplevelser i særklasse,” siger Kenneth Ramstrup.

Carama Family Office kommer med erfaring fra restaurantbranchen. I porteføljen findes blandt andet Michelin-restauranten AOC i kælderen på Moltkes Palæ, Restaurant Krogs, som er én af Danmarks ældste restauranter og Restaurant Maven, som har til huse i Nikolaj Kirke i midten af København.

Derudover er Carama Family Office også investor i Earnest Eats, som står bag fødevarevirksomhederne Alice, Benjii og Københavns Bageri.

Henter erfarne folk
Hotellets nye ejere og ledelse kommer med planer om en nænsom modernisering af hotellet, som i øvrigt har 59 dobbeltværelser og suiter. Der er dog ikke nogen konkrete planer, men noget af det, man har i tankerne, er en moderne spa, oplyses det.

I forbindelse med ejerskiftet tiltræder den nuværende hotelchef, Christina Hermeling, som hoteldirektør, mens der bliver etableret en helt ny bestyrelse.

Formandsposten bliver overtaget af Jonas Duus-Larsen, som kommer med mangeårig erfaring fra servicebranchen blandt andet Kongeskibet Dannebrog, Hotel d’Angleterre og senest som administrerende direktør i Office Club ApS, der er et københavnsk kontorhotel-koncept, som fokuserer på luksus. De tidligere ejere, Sinne og Steen Sørensen, træder også ind i bestyrelsen for at sikre en god overgang, og udover Kenneth Ramstrup indtræder Martin Lumbye, administrerende direktør i Carama Family Office, med en fortid som partner i rejsesøgemaskinen, Momondo, som næstformand og aktionær i Hotel Hesselet.

For Sinne og Steen Sørensen bliver det ikke et farvel til hotelbranchen. De er fortsat medejere af Hotel Knudsens Gaard, som de aktuelt er i gang med at restaurere.

 

Relaterede artikler:

Kendt hotel var Lise Nørgaards åndehul

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

Arvinger sender endelig berømt hotel på markedet