I oktober meddelte Ruths Hotels restaurantchef igennem seks år sin afgang. Nu har man fundet en arvtager, og han kommer med erfaring fra nogle af landets ypperligste restauranter.
Fra den 1. februar kommer en ny mand til at stå i spidsen for Ruths Hotels restauranter: Okê, som byder gæsterne på en helaftensoplevelse, og Ruths Brasserie, som kalder sig selv ”næsten mere fransk end i Frankrig”.
Den nye restaurantchef hedder Jacob Lauridsen, og han har erfaring med sig fra blandt andet Noma, hvor han arbejdede i fem år, Alchemist, hvor han var restaurantchef i to år, og senest som restaurantchef på Sukaiba Rooftop – Bella Sky siden 2022.
“Vi er stolte over at byde Jacob velkommen til Ruths Hotel. Hans store erfaring med topgastronomi og fokus på service og kvalitet gør ham til den ideelle profil til at lede udviklingen af vores restauranter og medarbejdere,” udtaler hotellets administrerende direktør, Tom Boye, i et opslag på LinkedIn.
Selv fortæller Jacob Lauridsen, at han ser frem til at starte hos Ruths Hotel:
“Efter 15 år i København er jeg klar til nye udfordringer. Ruths Hotel er en drøm for enhver i branchen, og jeg glæder mig til at bidrage til den høje standard og videreudvikle både serviceniveauet og medarbejderne. Dette er en unik mulighed for at sætte mit præg på et ikonisk sted,” siger han.
Restaurant blev overtaget af ny ejer
Lauridsen takkede af hos Sukaiba i forbindelse med, at restauranten har fået nye ejere i form af restaurantkoncernen Norrlyst Group. På LinkedIn skrev Ruths Hotels nye restaurantchef for cirka tre måneder siden, at han kommer til at savne sine medarbejdere på Sukaiba.
“Jeg har brugt vanvittig meget tid og energi, lagt hele min sjæl i projektet, og jeg har sammen med mit hold formået at skabe lige netop det, som jeg drømte om. En restaurant med højt til loftet, for både gæster og medarbejdere,” lød det også.
Jacob Lauridsen overtager i øvrigt ledelsen af restaurationen på Ruths Hotel, efter at hans forgænger, Johan Brodersen, i oktober 2024 annoncerede sin afgang fra hotellet. Han havde været restaurantchef på Ruths Hotel siden 2018.
“Det har været en fantastisk tid med gode minder, samarbejde og værdifulde oplevelser, som jeg altid vil se tilbage på med taknemmelighed. Lige nu har jeg ikke noget nyt i horisonten, men jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer. Tak for alle de gode stunder,” lød det fra Johan Brodersen i oktober.
Relaterede artikler:
VisitDenmark henter ny chef til erhvervs- og mødeturismen