Hotel Dalgas byder på værelser, som er udsmykket af lokale kunstnere som dette, som Finn Birkelund står bag. (PR-foto).

Jysk hotel bliver en del af BWH Hotels

Et jysk hotel med kunstnerisk udsmykkede værelser bliver nu en del af BWH Hotels signaturbrand for særligt udvalgte hoteller med en unik profil. Hotellet bliver det 21. danske hotel under signatur-varemærket.

Det 61 værelser store Hotel Dalgas, som blandt andet bryster sig af ni kunstværelser udsmykket af lokale kunstnere, bliver fra den 1. september 2024 en del af BWH Hotels under navnet Hotel Dalgas, BW Signature Collection. Det oplyser BWH Hotels i en pressemeddelelse.

”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores gæster denne anderledes oplevelse, hvor komfort møder kunst. Hotel Dalgas er ikke bare et sted at overnatte, det er et sted at opleve”, siger Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer hos BWH Hotels, om den nyeste tilføjelse.

BWH Hotels bider også mærke i, at placeringen i Brande tilbyder gæster nem adgang til lokale seværdigheder og forretningsmuligheder, og derfor mener man, at hotellet har appel til både turister og forretningsrejsende.

Kom til Skandinavien i 2017
BWH Hotel Group er en global hotelkæde bestående af tre hotelgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Tilsammen tilbyder de over 4.700 hoteller i mere end 100 lande, hvoraf der er 191 hoteller i Skandinavien.

Hotelgruppen har 17 forskellige varemærker, som spænder fra billige hoteller til dyrere oplevelser. Netop Best Western-brandet, BW Signature Collection, blev introduceret i Skandinavien i 2017, hvor designhotellet, U&Me Hotel i svenske Umeå, blev en del af brandet.

Konceptet består af udvalgte hoteller, som er unikke i design og indretning. I Danmark er der i dag 20 hoteller med brandet. Det gælder blandt andet Hotel Astoria i København, Hotel Allinge og Benniksgaard Hotel i Graasten, som i øvrigt for nylig er blevet sat til salg.

For at stå stærkere på det danske marked har BWH Hotel Group i øvrigt indgået en alliance med Small Danish Hotels, som partnerne kalder The Hotel Alliance. Det betyder, at kæderne har etableret fælles salgskanaler, markedsføring og loayalitetspoint.

Small Danish Hotels kalder sig selv for Danmarks Største Hotelkæde med en pulje på i alt 3.700 værelser. Samtidig betyder alliancen, at Small Danish Hotels’ portefølje er vokset fra 67 til 80 hoteller, og hotellerne bliver samtidig synlige på Best Westerns globale hjemmesider. Samarbejdet blev søsat i slutningen af 2022.

 

Relaterede artikler:

Ejer sælger hotel efter 24 år ved roret

7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt

Nyt dansk dobbelthotel skal allerede have ny direktør