Scandic Jacob Gade i Vejle. Foto: VisitVejle.

Hotelbygning solgt for trecifret millionbeløb (Opd.)

En vejlensisk hotelbygning er blevet solgt for 100 millioner kroner. Hotellet har 129 værelser, og Scandic driver i dag hotel i bygningen.

Et stort hotel i Vejle skifter ejer. Det drejer sig om adressen Flegborg 10, som hænger sammen med Vejle Musikteater.

Det er selskabet K/S HJG, som har solgt bygningen til K/S Atlantic for 100 millioner kroner. Det skriver JP Vejle. I dag ligger Scandic Jacob Gade på adressen.

Hotellet har en kapacitet på 129 værelser fordelt på 5 etager og 11 mødelokaler. Samtidig betyder naboskabet med Vejle Musikteater, at hotellet kan være vært for op til 1.100 konferencegæster i musikteatrets lokaler. Hotellet blev opført i 2005.

K/S Atlantic driver i dag hotellerne Hotel Atlantic i Aarhus med 106 værelser, Hotel Kolding med 136 værelser og The Lodge med 94 værelser.

I 2020 opsagde K/S Atlantic deres samarbejde med den norske hotelkæde First Hotels, der stof for driften af Hotel Atlantic og Hotel Kolding, og overtog selv driften af de to hoteller. Dengang oplyste First Hotels, at opsigelsen af partnerskabsaftalen skete på grund af coronapandemien.

Købte hotel i Billund og udskiftede brand
Sidste år købte K/S Atlantic Hotel Propellen i Billund, som før var ejet af SAS Pilot & Navigatør Pensionskasse.

Med K/S Atlantic ved roret har hotellet skiftet navn til The Lodge.

”Navneskiftet for Propellen er en følge af de nye ejers ønske om et større fokus på hotellets naturlige omgivelser, roen og nærværet. Siden hotellet åbnede i 1977, har det været drevet under samme navn, men efter 45 år er det tid til fornyelse, sagde” Tony Bak fællesdirektør for Hotel Atlantic, Hotel Kolding og The Lodge dengang til Standby.dk.

Navneskiftet skete også, fordi K/S Atlantic ønskede at brande hotellet som mere end blot et lufthavnshotel.

Tony Bak fortalte, at hotellet ville blive opdateret på flere fronter.

”Vi er i gang med at opgradere hotellet. I første omgang har vi opdateret teknologien med blandt andet nye TV på værelserne, WiFi og nye IT-systemer. Senere følger en opgradering af værelserne,” sagde han.

Hotellets tre restauranter blev i samme ombæring slået sammen til én under navnet Leaf.

Opdatering: Tirsdag den 21. marts, klokken 09.25
Turisme24.dk har været i kontakt med Tony Bak angående købet af Flegborg 10 i Vejle. Han oplyser, at Scandic Jacob Gade fortsætter på adressen som hidtil. Han har umiddelbart ikke flere kommentarer til købet.

 

Relaterede artikler:

Hotel solgt for anden gang på et år

Nye Marriott-hoteller klar i København til efteråret

Endnu en brand på hotel i Billund