Bendix Sixhøj Laursen. (PR-foto).

Hotel henter anerkendt køkkenchef

En ny chef skal stå i spidsen for Kurhotel Skodsborgs restaurant. Han kommer til hotellet med et CV, som indeholder Michelin-restauranter og priser.

En ny og erfaren køkkenchef indtager Kurhotel Skodsborg den 1. marts. Den nye chef hedder Bendix Sixhøj Laursen, og han kommer til hotellet med en karriere i bagagen, som spænder fra Michelin-restauranter til priser på CV’et.

Blandt andet har Bendix Sixhøj Laursen arbejdet på kendte restauranter som Søllerød Kro, Restaurant Mark og Restaurant Radio. Når det gælder anerkendelse for sine evner, har den nye køkkenchef vundet priser såsom Årets Kok og Kartoffelprisen. I løbet af sin karriere har Bendix Sixhøj Laursen også arbejdet i blandt andet Schweiz og New Zealand.

Den erfaring skal han nu gøre gældende på Kurhotel Skodsborgs restaurant, Brasserie Carl, som går efter at give sine gæster en helhedsoplevelse, der skal stimulere sanserne, og ifølge hotellet består af råvarer valgt med omhu.

”Det er med stor glæde, at jeg kan dele nyheden om mit nye eventyr i Brasserie Carl. Jeg glæder mig til at sætte mit præg i samarbejde med de dygtige folk i teamet, hvor smag og sæsonens råvarer er i højsædet. Mit mål er at skabe måltider, der ikke blot forkæler ganen, men også bidrager til velvære – en sand kur for både sind og krop,” siger Bendix Sixhøj Laursen.

Kommer med ny menu
Kurhotel Skodsborg oplyser, at Bendix Sixhøj Laursen kommer til hotellet med en ambition om at løfte Brasserie Carl. Det betyder også, at den nye køkkenchef kommer med et nyt menukort, som kommer til at hylde klassiske retter.

“Vi er meget begejstrede for at byde Bendix Sixhøj Laursen velkommen til vores team. Hans dedikation til kvalitet og kreativitet passer perfekt ind i vores filosofi, og vi ser frem til at se, hvordan hans visioner vil videreudvikle Brasserie Carl som en destination for både gastronomiske oplevelser og velvære,” siger Susanne Åberg, administrerende direktør for Kurhotel Skodsborg.

Hotellet oplyser, at det nye menukort vil være tilgængeligt fra den 1. marts 2025 på Brasserie Carl.

I 2023 fejrede Kurhotel Skodsborg sit 125-års jubilæum. Stedet blev oprindeligt grundlagt af Carl Ottosen, der lagde særlig vægt på elementer som lys, luft, vand, bevægelse, hvile og kost, særligt vegetarisk kost, oplyser hotellet.

Det er stadig disse værdier, det 96 værelser store hotel drives på. Således tilbyder man spa, træning, gastronomi og klassiske kurophold.

 

Relaterede artikler:

Kendt hotel kører restaurantchef i stilling

Kører ny chef i stilling på hotel

Stor attraktion skal have ny direktør