Sara bro skal holde tråd i tre kendte politikere til HORESTA og Dilemmaknuserne. (PR-foto).

HORESTA sætter kendte politikere i stævne på Folkemødet

HORESTA lægger op til, at kendte folketingspolitikere skal diskutere turistbranchens udfordringer til Folkemødet. Organisationen vil også skabe rammer for, at branchen kan netværke.

Når Folkemødet løber af stablen i denne uge, lægger HORESTA an til, at hotel-, restaurant- og turisterhvervets rammevilkår skal til debat. Erhvervsorganisationen har taget inspiration fra det kendte radioformat Sara og Monopolet på DR P4 med konceptet HORESTA og Dilemmaknuserne, hvor man endda også har hentet netop Sara Bro som vært.

Nu er der også sat navn på de fire folketingspolitikere, alle sammen borgerlige, som skal udfordres med de dilemmaer, som HORESTA har forberedt.

Det bliver Pernille Vermund fra Liberal Alliance, Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti og Jan E. Jørgensen fra Venstre.

Under debatten skal de fire politikere igennem deres diskussion forsøge at løse dilemmaer om turisterhvervets rammevilkår, oplyser HORESTA i en pressemeddelelse.

Lederes dilemmaer i fokus
Dilemmaerne sætter alle fokus på problemer, som ledere i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, har givet udtryk for, og her vil Sara Bro agere moderator.

”Vi er enormt begejstrede for at kunne præsentere Sara Bro som vært til det en debat, der forhåbentlig vil tiltrække et stort publikum. Jeg er sikker på, at vi kan få fokus på mange af erhvervets aktuelle udfordringer på denne måde,” siger administrerende direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Arrangementet finder sted torsdag den 13. juni fra klokken 15.30 til klokken 16.15 i Venstres have, Danchels Hus.

Inviterer også til netværksarrangement
HORESTA og Dilemmaknuserne er ikke det eneste arrangement, som erhvervsorganisationen er vært for på Folkemødet. Man er nemlig gået sammen med udbyderen af betalingsløsninger Viva.com om at arrangere et tre dage langt arrangement på Falcon Hotel Sandvig, som ifølge HORESTA selv er en ny måde at sætte fokus på erhvervet.

Arrangementet er et netværksarrangement, hvor HORESTA håber på at erhvervet, politikere og folkemødedeltagere mødes.

Sammen ønsker HORESTA og Viva.com at sætte fokus på, hvordan branchens udfordringer kan løses og på, hvordan potentialer for vækst kan få det bedste muligheder for at blive udnyttet. Derudover vil der i løbet af de tre dage, Folkemødet finder sted, også være tid og rum til, at branchens folk kan netværke og udveksle erfaringer.

Blandt aktiviteterne er blandt andet et såkaldt gardenparty og middagsselskaber for brancheprofiler og andre interessenter.

 

Relaterede artikler:

HORESTA vil netværke på Folkemødet

Indsætter ekstraafgange som følge af efterspørgsel

Ny bog skal styrke turistbranchens viden