Ruths Hotel i Skagen. PR-foto.

Historisk hotel genåbner efter stor renovering

Ruths Hotel i Skagen har været lukket hele januar, mens en stor renoveringsproces har stået på. Torsdag genåbner hotellet med opdaterede værelser.

Ruths Hotel i Skagen har fået sig en overhaling i løbet af januar måned. Her har hotellet holdt lukket for at totalrenovere samtlige værelsesfaciliteter i værelsesbygningen Strandhuset. Derudover er wellnessfaciliteter og hovedkøkkenet også blevet renoveret. Det skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Særligt renoveringen af hotellets køkken har været et fokuspunkt på grund af stigende efterspørgsel, siger hotellets administrerende direktør Tom Boye.

”I hovedkøkkenet tilbereder kokkene vores morgenmadsretter, råvarerne forarbejdes til Ruths Brasserie og det er ligeledes her, at det gastronomiske niveau konstant udvikles i vores gourmetrestaurant Okê. Det er vigtigt for os at skabe gode rammer for vores personale, og med det nye køkken er der både tænkt ergonomi, flow og meget mere ind, som jeg er overbevist om vil gøre en forskel i hverdagen,” fortæller han.

Aldrende wellnessfaciliteter opgraderet
Badehotellet, hvis historie strækker sig tilbage til 1904, foretog den sidste store renovering i 2004. Her blev hotellets wellnessfaciliteter renoveret, men her 20 år senere, var tiden altså kommet til endnu engang at gøre faciliteterne tidssvarende.

Det er nu planen, at de opdaterede faciliteter igen skal holde mange år frem, skriver Ruths Hotel.

Værelsesbygningen Strandhuset, som også fik en kærlig hånd i januar indeholder i alt seks dobbeltværelser og seks 2- værelses lejligheder. Her er indretning gennemgående blevet moderniseret, og der er installeret nye badeværelser. I alle lejligheder er der desuden etableret badekar og nye køkkener.

Treårig modernisering er nu fuldført
Renoveringsprojektet, som nu er slut, er det sidste i rækken af en proces, der har taget tre år. I fornyelsen af Strandhuset og Ruths Wellness har hotellet gjort brug af en indretningsarkitekt, som skulle sikre, at stil og udtryk stemmer overens med  værelserne i hovedbygningen samt bygningerne Strandhotellet og Kunstnerhuset, som blev totalrenoveret i henholdsvis 2020 og 2021.

I tillæg til værelsesrenoveringerne er der over den treårige periode blandt andet blevet installeret nyt køkken i Ruths Brasserie, bygget vinrum og moderniseret interiør i gourmetrestauranten samt hotellets pejsestue og den historiske Dagmarsal. Der har også været fokus på optimering af arbejdsforhold for hotellets personale.

 

Relaterede artikler:

Gammel bygning en fordel for nyt hotel

Hoteller savnede efterspørgsel i januar

Arthur Hotels: Service handler om omsorg