LEGO House i Billund. (Foto: LEGO House | PR)

Fanfotos skyder sæsonen i gang hos LEGO House

LEGO House, der i sommeren 2022 rundede en million gæster siden åbningen i 2017, har taget hul på en ny sæson. Der lægges ud med en fotoudstilling, og der er blevet plads til flere gæster.

LEGO House i Billund, der er blandt Danmark fem største oplevelsescentre, har den 28. januar skudt den nye sæson i gang.

For at markere sæsonstarten har man i området LEGO Square etableret en udstilling med fanfotos af LEGO-modeller og minifigurer. Udestillingen, der løber frem til den 19. marts, er bygget på fotobogen “In Focus”, der blev udgivet i 2022.

Her er kreative og fantasifulde billeder af LEGO-modeller og minifigurer fotograferet i den virkelige verden. Billeder, der leger med grænserne mellem fantasi og virkelighed. De bedste fotos herfra er med på udstillingen, der ifølge direktør Kathrine Kirk Muff er et besøg værd.

”Vi er rigtig glade for, at medlemmer af de to fangrupper BrickCentral og Stuck In Plastic vil dele deres flotte, inspirerende billeder og kreativitet med vores gæster. De skaber visuelle eventyr, hvor deres billeder viser verden fra minifigurernes perspektiv og leger med grænserne mellem fantasi og virkelighed. Samtidig er billederne fyldt med masser af humor,” siger hun.

Ombygning giver mere plads
Hvert år i januar lukker LEGO House ned, så det er muligt at forberede sig til den kommende sæson. Udover In Focus-udstillingen, er der også foretaget andre tiltag for at sikre en bedre gæsteoplevelse.

“Vi har ombygget hele vores information og hele vores caféområde i det, der hedder Lego Square. Det er blevet større, så vi kan tage endnu flere gæster ind og servere for dem samt være til rådighed med information,” siger Gitte Cort, brand & communication manager, til JydskeVestkysten.

Med udbygningen bliver LEGO House klar til at modtage flere gæster til arrangementerne, men man vil endnu ikke løfte sløret for,  hvilke andre arrangementer, der kommer i løbet af sæsonen.

I 2021 var der 134.900 besøgende i LEGO House, hvilket var en halvering i forhold til 2019. Alligevel var det den 36. største attraktion i Danmark, ifølge VisitDenmarks opgørelse, der blev udgivet i slutningen af 2022.

LEGO House åbnede i 2017, og i sommeren 2022 rundede man gæst nummer en million.

 

Relaterede artikler:

Stor dansk turistattraktion klar med ny direktør

LEGO House topper Google-liste over kulturtilbud

Ny dansk turistattraktion får gæst nummer 1 million