Philip Høeg Kildegaard. (PR-foto).

Erfaren profil i spidsen for salg hos Feriepartner

Der er stor efterspørgsel blandt landets Feriehusudlejere. Nu henter Feriepartner en ny salgsdirektør, som skal stå for at styrke bureauets salg og kundeservice.

For tiden oplever landets feriehusudlejere stigende efterspørgsel fra gæster og husejere, og det samme oplever Feriepartner Danmark, som kalder sig selv landets største danskejede feriehusudlejer med mere end 8.500 feriehuse i porteføljen. Derfor har den store feriehusudlejer valgt at opruste på salgsfronten med 49-årige Philip Høeg Kildegaard, som tiltræder som salgsdirektør den 1. august 2024.

Philip Høeg Kildegaard kommer til Feriepartner med forudgående erfaring fra turisme- og feriehusbranchen hos flere internationale aktører samt VisitDenmark, hvor han har arbejdet med datahåndtering og strategiarbejde, oplyser Feriepartner Danmark i en pressemeddelelse.

I sin nye stilling skal salgsdirektøren arbejde for at styrke salget hos Feriepartners 35 lokale udlejningsbureauer, mens bookingoplevelsen skal forbedres for Feriepartners gæster.

”Feriepartner ønsker at fortsætte kædens positive udvikling ved at tiltrække flere gode feriehuse til udlejning samt tilbyde europæiske gæster nogle uforglemmelige ferieoplevelser i Danmark. Vi skal i endnu højere grad udnytte den teknologiske udvikling lige fra bookingen og til selve opholdet, og jeg glæder mig til at få en så stærk profil som Philip Kildegaard med på holdet,” fortæller Flemming Toft Andersen, der er administrerende direktør hos Feriepartner Danmark.

Har øget sin tilstedeværelse i Danmark
Feriepartner har i Øvrigt styrket sin lokale tilstedeværelse i Danmark med en række bureauer, som er blevet åbnet i løbet af 2024.

Hos Feriepartner Limfjorden valgte man i april at rykke teltpælene op fra bureauet i Vorupør og flyttet til Struer for at komme tæt på gæster og husejere.

Samme uge annoncerede Feriepartner, at man åbnede sit første bureau i Sydøstjylland med Jan Bech i spidsen, som før han kom til feriepartner havde været hos Novasol.

I mart åbnede man et bureau på Fanø, og blot en måned forinden blev et nyt bureau åbnet i Ålbæk som en udstikker af Feriepartners bureau i Tversted.

Det nordjyske bureau er drevet af Mads Buck Jensen sammen med bureauleder i Tversted, Lars Lundsgaard, som overtog lederskabet af Feriepartners nordligste kontor i december 2023.

Desuden har man også fundet en ny leder til Feriepartners bureau i Sønderborg i form af Katrine Carlsson, som har arbejdet 16 år hos Kongehuset med blandt andet service og rengøring og har været kammerjomfru for prinsesse Benedikte og kammerjomfruassistent for dronning Margrethe.

 

Relaterede artikler:

Feriepartner udbygger sin vestjyske tilstedeværelse

Ny bureauleder har fortid hos kongehuset og på TV

Feriepartner styrker sig i Sydøstjylland