(DK) Trade Support Specialist til BilletKontoret

Er du vores kommende Trade Support Specialist?

Har du en passion for GDS-systemer, ændringsregler og seatmaps? Og drømmer du om at arbejde sammen med nogle af de mest kompetente medarbejdere i rejsebranchen? Så er vores ledige stilling i helpdesk noget for dig!

Vi søger lige nu en engageret kollega til vores helpdesk i hjertet af Aarhus.

Hvem er BilletKontoret

BilletKontoret A/S har kontor i Aarhus og Valby, og tæller i dag et dynamisk TEAM på 25 fantastiske medarbejdere, som er specialister inden for blandt andet Trade Support, Ticketing og Sales Groups & Incentives.

Vores fornemmeste opgave er, at vi forhandler og administrerer flyaftaler for en lang række rejsebureauer, og vi fungerer på den måde som et fælles billetkontor for ca. 200 danske rejsebureauer og udsteder ca. 200.000 flybilletter om året.

Vi har vores egen IT-afdeling, og har udviklet vores egen agentportal Farewise.dk samt vores eget BackOffice system TravelWise, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre eksisterende systemer og udvikle nye. Alt sammen for at understøtte vores mission som er at udstede flybilletter og levere bedre, nemmere og hurtigere værktøjer til vores kunder.

BilletKontoret A/S er i dag en del af Aller Leisure, der udover BilletKontoret, har rejsebureauerne: Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa, Gislev Rejser, Nilles Rejser, Stjernegaard Rejser, Gaia Travel, Let’s Do… og Aller Travel. Læs mere om hvem vi er her: www.billetkontoret.dk

Jobbet som Trade Support Specialist

Du bliver et centralt bindeled mellem vores rejsebureaukunder og de mange luftfartsselskaber som de benytter. Du vil have kontakt til vores kunder både telefonisk, via e-mail og ved fysiske kundebesøg.

Vores helpdesk støtter og rådgiver rejsebureauerne i alle spørgsmål relateret til flyreservationer, ændringer, refunderinger, regler og udstedelse, og vi sætter en ære i at agere som rejsebureauernes eget ”billetkontor”.

Du vil få ansvar for håndtering af bookinger foretaget i Amadeus, Galileo, Sabre og flere NDC-løsninger. Det, du måske ikke er bekendt med, vil vi sørge for at lære dig.

Hvem er du?

Du har stor erfaring fra rejsebranchen og har tidligere arbejdet med reservationssystemer som Amadeus, Galileo eller Sabre.

Som person er det vigtigt at du:

  • Er udadvendt, serviceminded og god til at tale med kunder
  • Er god til at formulere dig på dansk og engelsk, både i skrift og tale
  • Kan arbejde fokuseret og omhyggeligt
  • Er indstillet på at arbejde i forskellige reservations- og IT-systemer

Vil du være en del af vores TEAM – så tilbyder vi

  • Stort ansvar og mulighed for at gøre en forskel for kolleger i rejsebureauerne
  • Fantastiske kolleger i Aarhus og Valby
  • Et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet
  • Mulighed for at opbygge et stort netværk hos rejsebureauer og luftfartsselskaber
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Løn efter kvalifikationer

Interesseret?

Vil du vide mere kan du kontakte os på tlf. 8732 2266 – spørg efter Dorthe eller Calle.

Vi rekrutterer løbende, idet stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

ANSØG HER

Udløber: 09.12.2023