(DK) TPE søger fuldtids-medarbejder til rejsekontoret´s Online afdeling i København

Vi søger en erfaren Amadeus bruger med interesse for online reservationer.

Du skal være med til at sikre den daglige drift / produktion / servicefunktion i afdelingen.

Din profil:

Vi forventer, at du har et godt kendskab til Amadeus og gerne erfaring med Cytric. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale evt. skandinavisk sprog vil være et plus. Du er fleksibel, positiv og har godt humør.

Vi forestiller os, at du har +5 års erfaring fra en lignende stilling.

Dine opgaver består bl.a. af:

  • Daglig håndtering af Amadeus køer.
  • 1. og 2. Level support på TPEs medlems portal, Online Booking og Risk Management systemer.
  • Rejserådgivning, After Sales Services og Ticketing
  • Besvarelse af TPE Online Survey

TPE tilbyder:

TPE er en international virksomhed hvor vejen fra idé til handling er ganske kort. Vi tilbyder hjemmearbejde i et vist omfang. Trives du bedst i selskab med andre mennesker kan du med fordel deltage i vores sommerfest, julefrokost, teatertur mv. Vi arbejder godt sammen, ikke kun i afdelingen men også på tværs af virksomhedens afdelinger. Vi tilbyder efteruddannelse så du er kan holde dig ajour.

Om os:

På nuværende tidspunkt består afdelingen af 4 medarbejdere, som er en del af hele rejsekontoret som er 10 medarbejdere fordelt i online – og offline afdelingen.

TPE er et medlemsejet Shared Servicecenter for erhvervsrejser. Det betyder, at vi tilbyder unikke og innovative måder hvorpå erhvervsrejser indkøbes og administreres. TPE kan dokumentere en besparelse for medlemmerne på mellem 10-24% af deres samlede rejseomkostninger.

Med et globalt set up servicerer TPE +35 store medlemmer såsom Fujitsu, Coloplast, Coop Danmark, Fritz Hansen, Egmont, Ambu, ISS, Royal Unibrew mv.

I dag beskæftiger vi ca. 35 medarbejdere, som forventes at vokse.

Vi har et skønt lyst kontor beliggende på Østerbro i København, som er omgivet af charmerende ombyggede fabriksbygninger. Kontoret indeholder flere storrumslokaler, hvilket resulterer i et åbent fællesskab. Desuden ligger kontoret centralt på ydre Østerbro tæt på Metro & S-tog

Vores kultur er præget af det ambitiøse og kompetente kollegaskab, der er stærkt fokuseret på resultater og udvikling. Samtidig fokuseres der på at rammerne for et attraktivt og sundt arbejdsmiljø bevares, hvor trivsel og personlig udvikling sættes i højsædet.

Andre oplysninger:

Du er meget velkommen til at kontakte Manager Thomas Jørgensen, thj@tpe.org tlf. 33369650, for at høre nærmere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt. Vi har bl.a. sundhedsordning og 5 feriefridage.

Ansøgningsfrist:

Vi afholder løbende samtaler. Send gerne CV samt ansøgning hurtigst muligt til thj@tpe.org.

Udløber: 24.09.2023