(DK) NILLES Rejser søger Produktchef

Har du et stort kendskab til rejsemål både i Europa og oversøisk? Er du kreativ og udviklingsorienteret, så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende rejsekoncern.

Hvem er NILLES Rejser

NILLES Rejser tilbyder grupperejser til mere end 150 rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk. Vi har eksisteret i mere end 70 år, og vi udvikler selv vores rejser. Vi arrangerer både busrejser, flyrejser, krydstogter og flodkrydstogter med danske rejseledere. Mange af vores rejser er klassikere, som vi løbende forfiner og tilpasser, men vi tilbyder også nye rejser og rejsemål løbende. Læs mere her: www.nillesrejser.dk

NILLES Rejser er en del af Aller Leisure, som er en danskejet rejsekoncern med rejsebureauer inden for primært gruppe- og individuelle kvalitetsrejser med destinationer i både Danmark, Europa og resten af verden. Læs mere her: www.allerleisure.com

Jobbeskrivelse

Til vores kontor i Aalborg Lufthavn søger vi en nytænkende, nysgerrig og vækstorienteret Produktchef, som vil med på en spændende rejse. Som Produktchef bliver du en del af et passioneret og dedikeret TEAM, som i dagligdagen har en god og uformel omgangstone, i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du vil i samarbejde med vores direktør have ansvaret for at sikre en kontinuerlig udvikling af vores rejser. Du skal derfor besidde en kreativ tankegang, være udviklingsorienteret, kommercielt tænkende og have et stærkt kunde-
og forbrugerfokus med flair for tidens rejsetrend.

Din tilgang til opgaverne er struktureret, og du arbejder fokuseret efter skarpe deadlines. Du har gode logistiske og analyserende evner, idet du skal sikre helheden og indholdet i rejsen, som er afgørende for kundens oplevelse.

Dine resultater skabes både individuelt og sammen med andre, og derfor er din succes afhængig af dine evner til at bidrage til udviklingen af vores forretning, hvor godt købmandskab og gode forhandlings- og samarbejdsevner er afgørende.

I jobbet vil der være rejseaktivitet i forbindelse med besigtigelse af blandt andet hoteller og rejsemål.
Dette anslås til ca. 20-25 dage om året.

Arbejds- og ansvarsområder

  • Udvikle nye og forbedre eksisterende rejsemål, herunder rejsens indhold og kvalitet
  • Indkøb gennem et godt købmandskab og gode forhandlingskompetencer
  • Være opsøgende og orienteret omkring trends, nyheder, events i rejsebranchen
  • Sikre et godt samarbejde med hoteller, flyselskaber, agenter og rejseledere
  • Udarbejde kalkulationer og prisfastsættelse
  • Udarbejde rejseplaner og kommunikere med rejseledere
  • Kontinuerlig opfølgning på rejsernes performance – salg, økonomi, kvalitet og indhold
  • Deltagelse på forbruger- og fagmesser (ind- og udland)

Din profil, baggrund og erfaring

Du er den rette kandidat, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i rejsebranchen eller indenfor oplevelsesindustrien. Det er vigtigt med et godt rejsemålskendskab.

Opgaverne løses gennem en god struktur, hvor du naturligt inddrager, motiverer og inspirerer teamet.
Som person arbejder du målrettet og kan træffe selvstændige beslutninger. Du næres af at udvikle vores forretning, det næste rejsemål, for derigennem at sikre en kontinuerlig vækst.

Vi forventer, at du har stærke IT-kompetencer, herunder superbruger i MS Office og det er en fordel, at du har kendskab til reservations-/bookingsystemer. Dine mundtlige og skriftlige kommunikationsevner er gode, og du kommunikerer som minimum på dansk og engelsk.

Interesseret?

Er du nysgerrig, og vil du vide mere kan du kontakte Adm. direktør Miriam Bisgaard Christiansen på tlf. 60 40 26 30.
Vi rekrutterer løbende, så send din ansøgning og CV til: job@allerleisure.com.

Udløber: 08.06.2023