(DK) Køkkenchef Hotel Comwell H. C. Andersen

Stærk og engageret leder med en passion for mad og fokus på medarbejdertrivsel

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Læs mere om hotellet på comwell.com

Comwell H.C. Andersen Odense/ODEON består af hotel H.C Andersen med 157 værelser, 4 mindre mødelokaler, restaurant og køkken. Derudover driver vi Odense Koncerthus med 3 større mødelokaler, som bruges til fest/selskaber og konferencer. Sidst men ikke mindst driver vi ODEON. Odenses største kultur- og konferencested med plads til ca. 1000 spisende og 1700 gæster.

Vi søger en køkkenchef på Hotel H.C. Andersen med ansvar for hele køkkendrift på hotel og koncerthuset, bager/konditori og a la carte restaurant. Du vil indgå i et køkkenteam på hotellet på 7-8 medarbejdere og i et køkkenteam på i alt 19 medarbejdere. Du vil referer til Executive Chef som er ansvarlig for hele alle køkkener på både hotel, koncerthus og ODEON.

Som køkkenchef hos Comwell HC. Andersen Odense, vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med vores souschef og dit team har du en helt central plads i at drive vores hotelkøkken og alt bespisning herfra, dette involverer morgenmad, frokoster, middage, a la carte bageri/konditori.
Du vil have ansvaret for at planlægge, afvikle, udvikle og kvalitetssikre driften af Comwell H.C. Andersen køkken.

Videreudvikling af Comwell H.C. Andersen

Som køkkenchef bliver det din opgave at videreføre og videreudvikle den gastronomiske profil med høj fokus på bæredygtighed og kvalitet. Du får ansvaret for et dynamisk og engageret køkkenteam og sammen med den øvrige ledergruppe vil du spille en central rolle i den fortsatte udvikling af hotellet. Hotellet ligger i nogle skønne omgivelser, der giver rig mulighed for at tænke kreativt i forhold til de produkter, vi tilbyder, der både favner møder, konferencer, a la carte, leisure og selskaber. Du vil indgå i daglig driftt og produktion.

Du vil referere til Executive Chef, og indgå i hotellets brede ledergruppe, hvor det forventes, at du bidrager til at sætte morgendagens standard en smule højere end i går.

Arbejdsopgaver:

 • Dagligt ansvar for og delvis deltagelse i køkkenets drift
 • Daglig ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere
 • Forankring af arbejdet med bæredygtighed og økologi
 • Udarbejdelse af handlingsplaner og arbejdsgange
 • Løbende kvalitetssikring og udvikling af drift og processer i afdelingen
 • Kontrol af råvarer og færdigvarer
 • Sikre koordinering af daglig information til resten af huset
 • Indgå i køkkenlederteamet og sikre kvaliteter og standarder samt performance
 • Bidrage til fastlæggelse af såvel kort- som langsigtede mål for hotellet
 • Implementering og forankring af fastlagte mål for afdelingen
 • Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne
 • Vagtplanering, e-smiley, varebestillinger, status og andet administrativt arbejde

Du opnår succes i jobbet ved at sikre en kontinuerlig høj kvalitet med fokus på kvalitet, ressourceforbrug og madspild, samtidig med at du sideløbende udvikler på vores produkt og formår at motivere og udvikle din afdeling. Det forventes, at du aktivt deltager i køkkenledergruppen samt bidrager med din viden både på tværs af organisationen.

Faglig stærk og kvalitetsbevidst

Vi forventer, du er uddannet kok og har solid og dokumenteret erfaring som leder. Du har en stor passion for mad af høj kvalitet, og du værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en forudsætning, at du synes sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd.

Du er udadvendt og god til at samarbejde, både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da vi holder meget af at inddrage vores gæster i rejsen fra jord til bord, er det vigtigt, at du trives med at være på og er god til at kommunikere. Samtidig formår du at bevare overblikket og det gode humør, også når det går rigtig stærkt.

Vi tilbyder

En selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for, at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende service til vores gæster. Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vil du vide mere?

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hoteldirektør Ninna Stæhr-Petersen på nist@comwell.com. Du kan også læse mere om hotellet på www.comwell.com

Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen, da stillingen skal besættes snarest muligt.

Vi modtager kun ansøgninger online. Åbn linket ”Ansøg her”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

Spørgsmål om jobbet: Ninna Stæhr, Hoteldirektør, tlf. 53 56 19 18, E-mail

ANSØG HER

Comwell er i konstant udvikling, og vi ejer og driver 19 lokationer i Danmark og Sverige. Som medarbejder i Comwell koncernen bliver du en del af en spændende organisation, hvor der er stor fokus på medarbejdertrivsel, og hvor du har frihed til at gøre en forskel. Tilmeld dig Comwells jobmail på www.comwell.com og få en mail, når vi har ledige stillinger.

Udløber: 01.06.2023