Comwell Bygholm Park. (Foto: Comwell | PR)

Comwell overtager drift af historisk herregårdshotel

I starten af januar overtog Comwell formelt driften af det historiske herregaardshotel Bygholm i Horsens. Det blev i fredags markeret med en officiel nøgleoverrækkelse.

Den store hotelrokade i Horsens er nu fuldendt. Comwell har fra årsskiftet formelt overtaget hoteldriften i den gamle herregård i Bygholm Park i Horsens, mens Scandic, der tidligere drev hotellet, har overtaget driften af Hotel Opus i Horsens fra Munkebjerg Gruppen.

I fredags blev Comwells overtagelse officielt markeret med en nøgleoverrækkelse mellem kæden og Calum Hotel Group, som ejer bygningen.

Skal tilpasses Comwells brand
Hotellets chef, Frederik Jelstrup, fortalte til nøgleoverrækkelsen, hvordan den gamle hotelbygning nu skal tilpasses til Comwells øvrige brand over flere etaper med renovering. Det kommer til at ske med respekt for, at bygningen er fredet, understregede han.

”Vi kommer til at arbejde med et klassisk udtryk, skandinaviske møbler og et snert af noget internationalt. Men det skal også kunne mærkes, at man er på en herregård. Det bliver de helt perfekte rammer til livets store fester, konferencer eller til en get-away med partneren,” sagde Jelstrup i sin tale.

Han fortalte derudover, at der skal skabes bedre sammenhæng mellem hotellet og parken, der ligger uden for hotellets vinduer. Det kommer blandt andet til at ske ved at lave flere udgange samt udendørsområder.

Institution i byen
Frederik Jelstrup lagde også vægt på, at man hos Comwell godt er klar over, at den gamle herregård er en institution i byen, hvor mange horsensianere har minder fra bryllupper, fødselsdage og lignende. Det kommer til at få betydning for, hvordan kæden kommer til at tilgå den omkringliggende by, fortalte hotelchefen i sin tale.

”Vi vil meget gerne bidrage positivt til lokalområdet. Vi har for eksempel indgået en sponsoraftale med AC Horsens for at være med til at støtte op om fodboldklubbens gode værdier og blive en del af netværket omkring klubben,” sagde Jelstrup.

Fokus på konferenceturisme
I renoveringen af hotellet bliver særligt konferenceturismen tænkt ind. Hotellet har 142 værelser, 17 mødelokaler og en maksimal konferencekapacitet på 600 gæster.

Comwell driver 17 konference- og spahoteller i Danmark samt et i Sverige. Desuden har Comwell driften af konferencevirksomhed i Aarhus under varemærkerne Centralværkstedet og Smedien.

 

Relaterede artikler:

Gratis arbejdsrum er en fordel for Comwell

Drop at spille Matador med Københavns hoteller

HORESTA klarer sig foreløbig med tomandsdirektion