Værelse på Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. (Foto: Comwell | PR)

Comwell efterlyser ejere af 2.800 bonusnætter

Medlemmer af Comwell Club får en bonusnat, når der er overnattet otte gange på et af kædens hoteller. Men det er tilsyneladende de færreste, der indløser deres bonusnat lige med det samme.

Siden 2010 har Comwell drevet loyalitetsprogrammet Comwell Club, der i dag har omkring 300.000 medlemmer.

I starten af sommeren 2021 valgte Comwell at styrke loyalitetsprogrammet for i højere grad at få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler.

Her besluttede man at tilbyde en gratis bonusnat for to personer, når der var booket otte overnatninger. Det har fungeret på den måde, at medlemmer af Comwell Club automatisk fik et stempel ved hver kvalificerende overnatning.

Nu har Comwell kunnet gøre status over det første hele kalenderår med bonusnætterne, og i 2022 blev der uddelt 3.323 bonusnætter.

Udnyttelsesgrad på 15 procent
Det er dog ikke alle bonusnætter, der bliver udnyttet, som det også eksempelvis er tilfældet med optjente bonuspoint hos flyselskaberne.

Comwell oplyser, at kun 475 klubmedlemmer har brugt deres bonusnat, og derfor er der mange optjente nætter, der udløber i løbet af nogle måneder, da gyldighedsperioden kun er 12 måneder.

Selvom udnyttelsesgraden således kun er på omkring 15 procent, håber hotelkæden alligevel, at gæsterne kommer til at bruge dem, og derfor har man sendt en besked til klubmedlemmerne med opfordring til at bruge bonusnætterne, inden de udløber.

“Vi har udsendt en servicemeddelelse til dem, der ikke vidste det. Vi er bare interesseret i, at vores gæster kommer til at bruge bonusnætterne,” siger Signe Kamper Kankelborg, PR- og kommunikationsansvarlig hos Comwell Hotels, til Turisme24.dk.

Enkelt produkt uden restriktioner
Bonusnætterne blev introduceret, da markedet var ved at rejse sig efter coronanedlukningerne, og dengang var det hensigten at honorere de trofaste kunder samt at tiltrække nye kunder, da der var stort fokus på indlandsferie i sommeren 2021.

“Med introduktionen af vores bonusnætter har vi lavet et produkt, der er nemt at forstå og uden en masse restriktioner,” sagde Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen, ved lanceringen.

Comwell har i dag 16 hoteller i Danmark, et i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus

 

Relaterede artikler:

Comwell overtager drift af historisk herregårdshotel

Gratis arbejdsrum er en fordel for Comwell

Comwell på vej med 800 nye hotelværelser