Sådan kommer det nye BB-Hotel til at tage sig ud i Odense. Illustration: AI Arkitekter & Ingeniører

Bornholmsk kæde åbner nyt hotel på Fyn

Bornholmske BB-Hotels vil opføre et nyt hotel i Odense. Kæden satser på, at en god beliggenhed vil tiltrække gæster.

Hvis alt går efter planen, står et nyopført hotel i Odense klar til at modtage gæster 1. april næste år. Det er den bornholmske hotelkæde BB-Hotels, som opfører hotellet. Kæden må ikke forveksles med franske B&B Hotels, som gør entre på det danske marked 1. april i år.

Hotellet kommer til at have 54 dobbeltværelser fordelt på to plan, det oplyser kædens direktør og ejer, Jens Wendell, til Fyens Stiftstidende.

Han fortæller, at det særligt har været beliggenheden, som BB-Hotels har set en styrke i. Den 19.482 kvadratmeter store grund på Kanalvej 52 Odense C, som kæden har købt, ligger nemlig med udsigt til Odense Havn og samtidig få meter fra et skovområde.

”Vi har forelsket os i beliggenheden. Det er et pragtfuldt sted, også at have hotel. Der er mange hoteller inde i centrum af Odense, men der er man også klemt. Der ikke den samme luft og mulighed for parkering som her, hvor vores gæster også kan gå en tur i naturen, hvis de vil. Og så får vi en fantastisk udsigt. Nogle af værelserne vil have udsigt til skoven, mens andre vil have udsigt ud over havnen,” siger Jens Wendell til Fyens Stiftstidende.

Bevarer historisk restaurant
På grunden, BB-Hotels har erhvervet sig for 19 millioner kroner, ligger Restaurant Næsbyhoved Skov, som kan spore sin historie helt tilbage til 1896.

Lokalplanen for området, der blev vedtaget i 2001, åbner op for muligheden for, at den eksisterende restaurantbygning kan rives ned for i stedet at opføre et konferencehotel på stedet.

Men det har Jens Wendell ingen planer om. I stedet er planen at rive en gammel, faldefærdig keglebane ned bag restaurantbygning for at skabe plads til den nye hotelbygning.

Samtidig har BB-Hotels lavet en aftale med Morten Hansen, som i dag driver Restaurant Næsbyhoved Skov om at fortsætte driften. Håbet er, at restaurantens fortsatte drift vil skabe synergi, hvor hotellets gæster får mulighed for at spise tæt på hotellet, mens gæster til store selskaber i restauranten kan overnatte på hotellet.

 

Relaterede artikler:

Henter politisk direktør på Christiansborg

Han skal lede historisk herregårdshotel

Festival indgår samarbejde med hotelkæde